Responsive webdesign
De oplossing voor uw cross device website en/of webshop
Lees verder​Support nodig?
Vul het formulier in om ondersteuning aan te vragen.
Support


​Offerte aanvragen
Vul het formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen
Offerteaanvraag

Misschien heeft u er weleens van gehoord ‘een responsive website’.  Een responsive website past zich volledig aan het scherm aan waarop deze getoond wordt. Ongeacht het apparaat waarop de website bekeken wordt, de website wordt altijd optimaal gepresenteerd. Door het toenemende gebruik van online informatie en het groeiende aantal apparaten is dit van belang. Wanneer uw website niet mobiel- of tablet vriendelijk is zullen bezoekers snel verder surfen. Het gevolg? Verlies van potentiële klanten en een daling van de positie in Google.

Nieuws!

Als Google Partner kunnen wij u mededelen dat Google met een ingrijpende verandering komt! Vanaf 21 april laat Google alle niet responsive websites zakken in de ranking. Is uw website nog niet goed zichtbaar op een tablet of mobiele telefoon? Dan zal Google helaas minder bezoekers naar uw website doorsturen. Heeft u nog geen responsive website? Voorkom dat dit grote impact gaat hebben op uw website en maak een afspraak met Designpro. Wij maken uw website mobielvriendelijk en zorgen ervoor dat deze op elk apparaat goed weergegeven wordt.

Maak het uw klanten zo gemakkelijk mogelijk en voorkom dat Google uw website niet goed keurt.

Komt u er ook niet uit? Wij komen persoonlijk bij uw langs voor gratis & vrijblijvend advies voor een betaalbare website en/of webshop

Komt u er zelf niet uit?

Wij komen "persoonlijk" bij u langs voor een gratis & vrijblijvend advies
voor een betaalbare website en/of webshop.

Vul onderstaand formulier in voor "persoonlijk" advies.

Vul ons formulier in voor persoonlijk advies!
Copyright © Designpro.nl 2014 Alle rechten voorbehouden
Handelsvoorwaarden | Site Index | Wiki