Snelheid van websites is heel belangrijk!

Snelheid van websites wordt steeds belangrijker!
Michael-1
Michael
1 min. lees plezier
pulse rechts

Google blijft continu vernieuwen en verbeteren. Zo komen websites die traag werken lager in de zoekmachine van Google. Als website-eigenaar is het dus belangrijk dat jouw website snel is en ook aan alle andere eisen van Google voldoet.

Wat zijn de Accelerated Mobile Pages?

Google heeft de AMP’s in de mobiele zoekresultaten opgenomen met als doel om een sneller mobiel web te creëren! Het is een bekend probleem dat websites op mobiele apparaten minder snel laden, door problemen met de verbinding of het apparaat zelf. Daarnaast zijn er bepaalde technische aspecten waardoor de mobiele pagina’s minder snel laden. Om dit probleem op te lossen is Google AMP gestart.

Website check

Door deze ontwikkelingen wordt mobile SEO nóg belangrijker! Benieuwd of jouw website voldoet aan de eisen die Google stelt? Voorkomen dat jouw website op een lagere ranking in de zoekmachines komt? Laat dan een website check uitvoeren door onze SEO-specialisten. Tijdens deze check controleren wij uw website op diverse onderdelen zoals:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Vindbaarheid
  • Nieuwe technieken
  • Eisen van Google

Scoren in Google!

Er zijn verschillende manieren om goed te kunnen scoren in de Google zoekmachine. Met AMP ligt de focus vooral op de snelle werking van de website. AMP’s zijn pagina’s die geoptimaliseerd zijn voor een snelle werking op mobiele apparaten. Vanuit SEO-perspectief bouwen wij dit graag in jouw website of webshop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hulp nodig?

Laat ons je verder helpen waar de blogpost ophoudt.

achtergrond contactformulier
bottom bg

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2