Wie wij zijn

Hoe het allemaal begon

 Hoe het allemaal begon

Wat begon als uitgeverij en reclamebureau is uitgegroeid tot een Internetbureau dat al meer dan 15 jaar verschillende specialismen uitvoert. Met een team van 15 mensen helpen wij dagelijks opdrachtgevers om succesvol te zijn op het internet. Wij bedenken slimme strategieën die verder gaan dan uitsluitend een website. Met webdesign, marketing, social media en optimalisatie brengen wij deze ideeën tot leven.

Discipline in totaaloplossingen

Discipline in totaaloplossingen

Internetbureau Designpro is door de verscheidenheid aan disciplines in staat om totaaloplossingen te bieden op het gebied van design, marketing en de bijbehorende technieken. Naast webdesign en webdevelopment leveren wij ook grafische vormgevingen waarbij wij uw logo, huisstijl en flyers kunnen ontwikkelen. Daarom kan Internetbureau Designpro zich een waar full-service bedrijf noemen. De kennis die wij hebben over de verschillende disciplines wordt toegepast in het complete product dat wij leveren. Daarbij kennen wij het belang van elke internetdienst.

Gebruiksvriendelijkheid en Service

Gebruiksvriendelijkheid en Service

Doordat gebruiksvriendelijkheid en service bij ons hoog in het vaandel staat heeft ons team een eigen content management systeem ontwikkeld. Middels dit CMS kunt u zelf uw website beheren. Dit alles zonder dat u over kennis van HTML of andere programmeertalen dient te beschikken. Met dit systeem bent u niet langer meer afhankelijk van een derde partij om bijvoorbeeld een artikel of een foto aan uw website toe te voegen. Bij Designpro heeft u het beheer in eigen hand. Indien gewenst kunnen wij dit uiteraard verzorgen.

Ervaar de kracht van internet.

Vakkundige aanpak voor het MKB

Door onze vakkundige aanpak toegesneden op het MKB hebben wij in de loop der jaren een grote klantenkring opgebouwd. Vele bedrijven hebben bij ons naar volle tevredenheid hun website laten maken of een online campagne op laten zetten.

Ervaring en Liefde

Graag zetten wij óók voor u internet in als marketingstrategie.

Met ervaring en liefde voor het vak ontwikkelen wij graag een website die bij u past. Wij begrijpen als geen ander de waarde van internet voor uw organisatie.

Laat uw bedrijf groeien

Met een website van Designpro helpen wij uw bedrijf groeien. Maak een afspraak om kennis te maken.

Bekijk al onze Diensten

Recent opgeleverde websites

Bekijk ons volledig portfolio

Een impressie van ons werk

Al vele jaren maken wij mooie websites en webwinkels voor het midden en klein bedrijf en onderscheiden ons door creatief maatwerk en gebruiksvriendelijke websites.

Bekijk ons meest recente werk

Social media van Designpro

Last Footer van Designpro

Uw partner in advertenties Wij zijn een erkend leerbedrijf

Copyright © Designpro.nl 1996 - 2017 Alle rechten voorbehouden

Doorzoek de website

Stel uw vraag