Waarom is het belangrijk om marketing persoonlijker te maken?

Marketing persoonlijker maken
Lisanne-1
Lisanne
1 min. lees plezier
pulse rechts

Marketing persoonlijk maken is een van de grootste geheimen. Het moet mensen raken en zij moeten zich erin herkennen. Als bedrijf is het belangrijk goed in te spelen op de behoeften van klanten. Dit kan op verschillende manieren. Maar waar begin je?

Wij geven graag enkele tips:

Ken je klant

Om in te kunnen spelen op de behoeften van klanten moet je deze kennen. Waar zij ze naar op zoek? Wat hebben ze nodig?

Stuur persoonlijke e-mails

Geen algemene mails verspreiden naar een grote groep potentiele klanten. Deze verdwijnt wellicht al snel in de prullenbak zonder dat deze gelezen of überhaupt geopend is. Is er een bezoeker op jouw website geweest en ergens afgehaakt? Wij kunnen nagaan op welk moment dit is geweest zodat we hierop in kunnen spelen met een persoonlijke mail.

Spreek persoonlijk en toon betrokkenheid

Als je een artikel schrijft over jouw bedrijf vanuit jezelf, schrijf dan in de ik vorm. Toon menselijkheid en betrokkenheid.

Wees creatief, anders dan andere

Als je doet wat iedereen doet zal je niet snel opvallen. Verras jouw klanten, bezoekers, lezers ect. en gebruik je creativiteit.

Hoe persoonlijke marketing het beste tot stand komt voor jouw website vertellen wij graag. Wij nemen de tijd om jou en jouw klant te leren kennen, stellen een persoonlijk marketingplan op en helpen naar meer (online) succes.

Hulp nodig?

Laat ons je verder helpen waar de blogpost ophoudt.

achtergrond contactformulier
bottom bg

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2