Wat is een CSS-partner?

Wat is een CSS-Partner?
Rutger-1
Rutger
1 min. lees plezier
pulse rechts

Bied je je producten via Google Shopping aan, dan heb je de term ‘CSS-partner’ vast al eens voorbij horen komen. Toch is het voor velen niet duidelijk wat een CSS-partner precies is en wat de voordelen zijn wanneer je hier gebruik van maakt. Kort gezegd: Een CSS-partner (Comparison Shopping Service-partner) is een vergelijkingswebsite waar je je producten kunt aanbieden en welke vervolgens meegenomen wordt in veiling van de Shopping campagnes van Google. Wanneer je je producten via een CSS-partner aanbiedt, krijg je ‘korting’ op de CPC en wanneer je dit alleen via Google doet niet.

Hoe werkt een CSS-partner

En hiermee bespreken we ook gelijk het voordeel van het gebruik van een CSS-partner. Wanneer je je producten via een CSS-partner aanbiedt, dan krijg je een zogenoemde korting. Kort uitgelegd: als je CPC € 1,- is zeggen ze dat je bij Google € 0,20 betaald aan 'service' kosten. Via een CSS-partner krijg je dus 20% korting. Daarnaast kun je ook inzicht krijgen in de biedingen etc. van concurrenten die ook gebruik maken van diezelfde partner. Let op, je betaalt per maak vaak wel een X bedrag voor het gebruik van het platform.

Welke CSS-partners zijn er?

Er zijn verschillende CSS-partners waar je je bij kunt aansluiten. Lees je goed in en bekijk of de partner bij jou past. Via deze CSSvergelijker kun je zien welke partner het meest voldoet aan jouw wensen.

Hulp nodig?

Laat ons je verder helpen waar de blogpost ophoudt.

achtergrond contactformulier
bottom bg

Bekijk nu ook

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2