Conversie Optimalisatie

Verhoog de kans dat bezoekers klant worden door strategische aanpassingen aan je website. 

Website stijging bezoekers

Bezoekers transformeren tot klanten

Heb je wel bezoekers maar zie je weinig resultaat? Tijd voor conversie optimalisatie: maak je website effectiever om bezoekers tot actie te inspireren. Ontdek hoe onze tools en strategieën jouw conversies kunnen opkrikken.

Verder lezen

Waar liggen jouw kansen?

Een CRO Audit is je website's gezondheidscheck. Het legt zwakke plekken bloot en geeft duidelijke oplossingen om je conversies te stimuleren. Een onopvallende knop? Een te lang aanmeldproces? Wij optimaliseren het voor betere gebruikersinteractie en hogere conversiekansen. 

Meer over CRO Audit

Waar liggen jouw conversie kansen
form bg
achtergrond responsive bottom
E-mailmarketing

Persoonlijk, krachtig, effectief

In een wereld vol vluchtige advertenties is emailmarketing een directe lijn naar je doelgroep. Het is persoonlijk, doelgericht en, wanneer goed gedaan, ongelofelijk overtuigend. Combineer dit met CRO-principes en je hebt een formule voor succes.

Meer over Emailmarketing

Wil je jouw gebruikers een betere website ervaring bieden?

Neem nu vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden voor jou!

Contact opnemen
Betere ervaring op de website

Een vloeiende ervaring, hogere conversies

Een geweldig product of dienst is slechts de helft van het verhaal. Als je website frustrerend of verwarrend is, zullen gebruikers wegklikken. UX (User Experience) Design zorgt ervoor dat elke gebruiker een vlotte, intuïtieve ervaring heeft, wat de kans op conversie aanzienlijk vergroot. Een goed UX-ontwerp voelt niet geforceerd; het nodigt uit en begeleidt de gebruiker natuurlijk naar de gewenste actie.

Meer over UX Design

UX Design
Hotjar gebruikersonderzoek

Kijk door de ogen van je bezoeker

Stel je voor dat je naast je bezoeker kunt zitten terwijl hij door je website navigeert. Dat is wat Hotjar je biedt. Met visuele heatmaps, sessie-opnames en feedbacktools krijg je een uniek inzicht in hoe mensen je site gebruiken (of worstelen met het gebruik ervan). Met deze informatie kun je gerichte verbeteringen aanbrengen die de gebruikerservaring en conversieratio's direct verhogen.

Meer over Hotjar

kennis-maken-met-designpro
contactform achtergrond
achtergrond responsive bottom

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2