Hotjar Gebruikersonderzoek 

Hotjar gebruikersonderzoek toont je wat bezoekers echt zoeken, zodat je website hun beter aanspreekt en vasthoudt. 

Ontdek wat jouw gebruikers echt willen met Hotjar

Ontdek wat jouw gebruikers echt willen

Wil je weten wat er op je website gebeurt? Met Hotjar Gebruikersonderzoek ontdekken we precies hoe je bezoekers zich gedragen en wat ze willen. Deze tool biedt ons diepgaande informatie, veel meer dan normale analyseprogramma's. We leren de mensen kennen die op je site klikken, niet alleen hun klikgedrag.

Plan GRATIS adviesgesprek

Wat is Hotjar Gebruikersonderzoek

Hotjar is een unieke tool die je helpt om de ervaringen van je gebruikers op je website te visualiseren en te analyseren. Het combineert kwantitatieve en kwalitatieve data, waardoor we niet alleen zien wat gebruikers doen, maar ook waarom ze het doen. Met functies zoals heatmaps, bezoekersopnames en feedbackpolls, krijgen we een compleet beeld van de gebruikerservaring. 

Wat is Hotjar Gebruikersonderzoek
form bg
achtergrond responsive bottom
Waarom Hotjar Gebruikersonderzoek?

Waarom Hotjar Gebruikersonderzoek? 

Waar traditionele analytics je vertellen wat er gebeurt, daar vertelt Hotjar je het verhaal erachter. Dit inzicht is belangrijk voor het optimaliseren van de gebruikerservaring en het verhogen van conversies. Door het echte gedrag en de feedback van gebruikers te begrijpen, kunnen we gerichte verbeteringen aanbrengen die echt impact hebben. 

Wil je weten wat bezoekers écht op je website doen?

Neem nu vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden met Hotjar!

Contact opnemen
Hotjar gebruikersonderzoek

Onze aanpak met Hotjar Gebruikersonderzoek

Bij Designpro geloven we in datagedreven besluitvorming. Onze aanpak met een Hotjar Gebruikersonderzoek ziet er als volgt uit: 

Zet de eerste stap

Start vandaag met gebruikersonderzoek

Wil je de verborgen verhalen achter je websiteontwerp ontdekken? Neem contact op met Designpro en begin met het ontcijferen van de diepere inzichten van je gebruikers met Hotjar Gebruikersonderzoek. Samen brengen we de ervaring van je gebruikers naar een hoger niveau! 

kennis-maken-met-designpro
contactform achtergrond
achtergrond responsive bottom

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2