slideshow cover gray slideshow cover gray
Tekst [Linkbuilding]

Linkbuilding

Linkbuilding is één van de SEO methoden die zorgt voor een betere online vindbaarheid van jouw website. Het zorgt voor méér waarde waardoor jouw website beter scoort in zoekmachines zoals Google. Deze tijdrovende klus kun je uitbesteden aan onze internetmarketingspecialisten. Jouw online vindbaarheid is namelijk onze passie. Door middel van linkbuilding maken wij jouw website populairder voor Google, brengen de website onder de aandacht bij jouw potentiele klanten en zorgen we voor meer online conversie. Hoe? Dat vertellen wij graag. 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is ook wel het vergaren van backlinks naar jouw website. Backlinks zijn links van andere websites naar jouw website. Dit heeft als doel 

  • De populariteit van jouw website te vergroten 
  • Betere posities in de zoekmachines te verkrijgen

Hoe meer relevante backlinks hoe groter de kans dat dit opvalt in Google. Met de nadruk op relevant. Zoekmachines zijn namelijk slimmer dan wij denken. Het inrichten van een pagina met backlinks is niet voldoende. Tegenwoordig moeten de links relevant en kwalitatief zijn. Alleen op deze manier zorgen ze voor toegevoegde waarde. 

Wat doen wij? 

Graag bouwen wij een kwalitatief goed en effectief linkprofiel op. Wij weten namelijk hoe Google de waardering van links bepaalt en volgen de ontwikkelingen op de voet. Met een linkprofiel zorgen we voor kwalitatieve en relevante links die daadwerkelijk bijdragen aan een betere vindbaarheid. Goede content vormt daarbij de basis. Daarom gaat linkbuilding ook wel gepaard met een goede content strategie. Wat zijn de behoeften van jouw doelgroep? Naar welke content zijn zij op zoek? Deze content zullen wij verspreiden door het verkrijgen van backlinks. Hierdoor bereik jij jouw toekomstige klant op de juiste plaats met de gewenste informatie. 

Linkbuilding is één van de bouwstenen voor online succes! Graag ontwikkelen we de juiste strategie voor een goede positionering in Google. 
 

Designpro.nl logo
Designpro.nl
Contact opnemen
Liever gewoon bellen?
Contactformulier
Relevante blog(s)

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 24 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2020 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro