Google Shopping 

Een dienst die productadvertenties toont en vergelijkt voor snelle aankoopbeslissingen.

Boost jouw e-commerce

Boost jouw e-commerce met onweerstaanbare productvertoningen! 

Wil je dat jouw producten bovenaan verschijnen in Google Shopping? Designpro, officieel Google Partner, helpt je om van uitdagingen kansen te maken. Zichtbaar zijn op Google is superbelangrijk, omdat dat is waar veel kopers starten. Opvallen daar kan echt het verschil maken. Met onze hulp worden jouw Google Shopping-campagnes zo aangepast dat jouw producten niet alleen gezien, maar ook gekozen worden.

Plan GRATIS adviesgesprek

Officieel Google Partner

Designpro is een trotse Google Partner, wat fantastisch nieuws voor je is. Dit partnerschap bevestigt onze expertise in online adverteren, volgens de strikte normen van Google zelf. We zijn meesters in het inzetten van Google Ads om jouw bedrijf online te laten schitteren. Dankzij onze directe lijn met Google ontvangen we steeds de nieuwste inzichten en tools rechtstreeks van hen, wat ons in staat stelt om de meest effectieve advertentiestrategieën aan te bieden. Kies voor Designpro en jouw advertenties zullen niet alleen opvallen, maar ook presteren.

achtergrond donker blok
achtergrond responsive bottom
Wat is Google Shopping

Wat is Google Shopping 

Google Shopping is een krachtige e-commerce tool die het mogelijk maakt om jouw producten rechtstreeks aan potentiële kopers te tonen in de zoekresultaten van Google. Het is niet zomaar een advertentieplatform; het is een venster naar jouw winkel dat zich opent voor miljoenen shoppers die dagelijks op Google zoeken naar producten. 

form bg
achtergrond responsive bottom

Hoe werkt Google Shopping? 

Het werkt eenvoudig: wanneer iemand op Google zoekt naar een product dat jij verkoopt, kunnen jouw producten verschijnen in de zoekresultaten als Shopping-advertenties. Deze advertenties bevatten afbeeldingen, prijzen en andere relevante informatie, waardoor potentiële klanten snel kunnen zien wat je te bieden hebt. 

Met de introductie van Google Performance Max (PMax) worden de mogelijkheden nog uitgebreider. PMax neemt je Shopping-advertenties en verspreidt deze over alle Google-platformen, zoals YouTube, Gmail, en meer. Dit betekent dat jouw producten niet alleen zichtbaar zijn wanneer iemand specifiek zoekt, maar ook op momenten en plaatsen waar potentiële klanten zich bevinden, waardoor je bereik en zichtbaarheid significant toenemen. 

Hoe werkt Google Shopping

Wil je dat jouw producten opvallen?

Neem nu vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden voor jou!

Contact opnemen
Producten op laten vallen met Google Shopping

De voordelen van Google Shopping 

Kies voor Designpro

Waarom Google Shopping met Designpro

Bij Designpro tillen we jouw Google Shopping-campagnes naar een hoger niveau. Als erkende Google Partner voldoen we aan Google's strenge eisen voor prestatie en klantenservice. We maken jouw producten zichtbaar voor de juiste kopers. Met onze aanpak vergroot je je online zichtbaarheid, trek je waardevolle klanten aan en boost je je verkopen. 

Plan GRATIS adviesgesprek

Ontdek de kracht van Google Shopping 

Wil je alles uit Google Shopping halen? Ontdek bij Designpro hoe we je webshop laten opbloeien. Grijp nu je kans op een sterke online aanwezigheid en maak je webshop een succes met onze hulp. 

kennis-maken-met-designpro
contactform achtergrond
achtergrond responsive bottom

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2