Microsoft Advertising

Promoot je producten of diensten op Bing, Outlook en andere Microsoft-websites. 

Microsoft advertising

Minder concurrentie, hogere koopkracht én goedkoper dan Google

Wil je meer klanten bereiken, je merkbekendheid vergroten en je omzet verhogen? Dan is Microsoft Advertising de oplossing voor jou. Hiermee kun je jouw bedrijf, product of dienst promoten op het Microsoft Search Netwerk, dat bestaat uit Bing, MSN, Outlook en andere Microsoft-websites. Zo kun je jouw doelgroep bereiken op het moment dat ze online zoeken naar wat jij te bieden hebt. 

Plan GRATIS adviesgesprek

De voordelen van Microsoft Advertising?

Microsoft Advertising heeft veel voordelen ten opzichte van andere online marketing kanalen, zoals: 

achtergrond groot

Wil je meer klanten bereiken met minder concurrentie en lagere kosten?

Laat je gegevens achter en ontvang direct de hulp die je nodig hebt.

achtergrond contactformulier
achtergrond responsive bottom
Hoe werkt Microsoft Advertising?

Hoe werkt Microsoft Advertising?

Microsoft Advertising werkt in grote lijnen hetzelfde als Google Ads. Je maakt een advertentiecampagne aan, waarin je je doelstellingen, doelgroep, zoekwoorden, advertentieteksten en biedingen bepaalt. Vervolgens worden je advertenties getoond aan gebruikers die zoeken naar jouw zoekwoorden op het Microsoft Search Netwerk. Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt, en je kunt je campagneprestaties meten en optimaliseren met behulp van tools en rapporten. 

Profiteer van de voordelen
van Microsoft Advertising!

Microsoft Advertising is dus een effectieve en voordelige manier om je omzet of merkbekendheid naar een hoger niveau te tillen. Bereik je doelgroep op het moment dat ze online zoeken naar wat jij te bieden hebt, en profiteer van lagere kosten, minder concurrentie en hogere koopkracht van de Microsoft Search Netwerk gebruikers. 

Klaar om je bedrijf te laten groeien? Laat nu je gegevens achter en plan een gratis adviesgesprek met ons in. Samen vinden we de beste manier om jouw bedrijf online te promoten op het Microsoft Search Netwerk. 

Starten met Microsoft Advertising
kennis-maken-met-designpro
contactform achtergrond
achtergrond responsive bottom

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2