slideshow cover gray slideshow cover gray

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun website!

Adcim

Mariska van Mazijk

Gebaseerd op de tevreden resultaten die wij in het verleden behaalden met Designpro, hebben wij besloten ook onze nieuwe website te laten bouwen door dit bedrijf. Onze vorige website was dusdanig verouderd dat deze wel toe was aan een update. Dit ging vooral om het design, qua inhoud is er weinig veranderd.
Daar wij de communicatie goed hebben ervaren, we altijd kunnen bellen en aanpassingen vaak dezelfde dag nog geregeld zijn, geven wij de samenwerking met Designpro een 8. - 

Bekijk het project

Groeneveld riooltechniek

Groeneveld

Onze website is ontworpen en gerealiseerd door Designpro, de keuze om ook online marketing bij Designpro onder te brengen was snel gemaakt. In onze branche hebben we naam gemaakt, ons doel is dan ook om onze naamsbekendheid in tact te houden. Daarnaast willen we ook goed gevonden worden door particulieren.

Na een start met lager resultaat kunnen we zeggen dat het de goede kant op gaat en we gevonden worden! Designpro heeft zich vanaf dag 1 ingezet voor ons en daar zijn we dan ook heel blij mee. De samenwerking vinden wij nu heel goed tot bijna perfect te noemen. Het valt ons op dat degene die ons bezoekt heel goed bekend is met de materie, en de dienst verleent op uiterst gepaste wijze. Acties die besproken zijn, worden meteen ondernomen en doorgezet. Ga zo door! - ​​​​​​Onder druk de Beste!

Bekijk het project

M. Mulder

Niels Mulder

Wij kozen voor Designpro als websiteontwikkelaar na een vergelijking met meerdere partijen. De proefwebsite van Designpro zag er het beste uit, onze vragen werden snel beantwoord en het bureau is bij ons in de buurt gevestigd.

We wilden een nieuwe website laten maken met het doel meer bekendheid te verkrijgen. Onze nieuwe collectie was hét moment om een nieuwe website te laten maken.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat, we krijgen ook veel positieve reacties. We zijn blij met het strakke en duidelijke overzicht.
Ons cijfer voor Designpro is een 8, gebaseerd op snelle en goede communicatie waaronder duidelijke beschrijvingen. Verder kon de website snel gebouwd worden wat voor ons een extra voordeel was.

Bekijk het project

Veerdienst Schoonhoven

Erik van Toor

Wij zijn bij Designpro terecht gekomen omdat wij een lokaal bedrijf zochten met kennis van het inrichten van websites.

Onze opdracht voor Designpro was om een website te bouwen, die modern en slank was. Dat wil zeggen met adequate informatie maar zonder overbodige ballast. Dat is prima gelukt. De website is overzichtelijk en door ons, als relatieve leken, makkelijk te beheren.

De samenwerking met Designpro is prima; de lijntjes zijn kort en er is persoonlijke aandacht over en weer.

Wij bevelen Designpro van harte aan.

Bekijk het project

Garage Schouten

Annemiek van Ooijen

Onze vorige website was verouderd en dus was het tijd om deze eens te vernieuwen. Onze, op dat moment, huidige host kwam met een buitensporige prijs waardoor wij verder zijn gaan kijken.
We zochten een partij met een goede prijs/kwaliteit verhouding, en op dat gebied kwam Designpro goed uit de bus. We wisten het team van Designpro te vinden omdat wij al eerder contact hebben gehad met Designpro voor een andere vraag.

Ondanks dat in onze branche een website voor informatieve doeleinden wordt gebruikt, hechten wij waarde aan het hebben van een degelijke website omdat dit onze professionaliteit onderstreept. Daarom zijn wij ook heel tevreden met het eindresultaat. We moeten zelf nog wat vullen, maar dan is de website ook echt af!

Wat wij heel prettig vonden is de fijne communicatie, korte lijnen en bellen en mailen voor vragen kan altijd! Kortom een mooi rapportcijfer: 8,5!

Hans Rietveld Agrarisch Advies B.V.

Bas Bassa

Het was voor ons vanzelfsprekend om bij een nieuwe website te kiezen voor Designpro. Onze vorige website hebben wij ook door dit team laten maken. Daar wij tevreden waren met de dienst, was het een logische stap voor ons om ook deze website door Designpro te laten ontwerpen en realiseren.

Ook bij de nieuwe website zijn we tevreden over de samenwerking en het resultaat. Ons doel is bereikt: de professionele uitstraling van ons bedrijf naar voren laten komen in de website. Wij geven de website van Designpro dan ook een 8.

Architectenbureau Jan Buijs

Jan Buijs

Ik kreeg vanuit Designpro een belletje om samen in gesprek te gaan betreffende de vernieuwing van mijn website. Het was tijd om vooruit te gaan met de website: een SSL-verbinding, responsive en een nieuwe look.

Tijdens het persoonlijke gesprek werd mij dat duidelijk. Dit gesprek beviel mij zodanig dat we zijn overgegaan op een nieuw ontwerp. Zowel over het resultaat als over de communicatie ben ik erg tevreden! Fijn dat ik snel reactie krijg op mijn vragen en hier goed naar gehandeld wordt. Designpro krijgt van mij dan ook een 8.

Hoefblok

Richard Hoefnagel

In 1993 is ons bedrijf opgericht in Schoonhoven, en daar zijn we uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf op het gebied van kalkzandsteen en gasbetonblokken. Na jaren met een zelfgemaakte website te hebben gewerkt hebben wij besloten om de website te laten maken door Designpro.

Het persoonlijk contact en de goede service was voor ons doorslaggevend. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en dit omgezet naar een goedwerkende site die gevonden wordt op het internet. Dat is voor ons belangrijk omdat we niet alleen in Schoonhoven werken maar in heel de Randstad. We zijn zeer blij met de samenwerking en dankzij de kennis van Designpro staat onze site als een huis en worden we gevonden door de juiste personen!

Ratu Culinair

R. Hariman

Ik heb voor Designpro gekozen als online marketingpartij omdat een relatie dit team toentertijd aanraadde. Als gevolg van dit advies is mijn website tegenwoordig goed vindbaar. De communicatie is prettig en ik zie de resultaten terug.

TTR Winkel

Supply service

Wij zijn door een bevriend bedrijf terechtgekomen bij Designpro. Wij wilden een website laten maken voor een nieuwe webshop gericht op 1 artikel uit ons assortiment. Er is goed geluisterd naar onze wensen en zijn blij met het eindresultaat. De samenwerking was ook prima, we kregen 1 contactpersoon toegewezen maar als die er niet was namen collega’s ook de vragen aan. Mochten wij in de toekomst nog een webshop willen laten bouwen, zullen wij zeker bij Designpro aankloppen.

Bekijk het project

Tensen 2 Wielers

Piet Tensen

Wij hebben Designpro gekozen nadat die bij een onderzoek waarbij wij diversen leveranciers beoordeeld hebben voor ons er als beste uit kwam. Dit komt door de no nonsens aanpak die Johan hierin gebruikt en die spreekt ons enorm aan. Ten eerst wilde wij een nieuwe website en afgelopen jaar is er een webshop module aan gekoppeld. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en krijgen die feedback ook wachten nu nog op een beoordeling die we hebben laten uitvoeren hoe wij ons profileren naar klanten.

De samenwerking was goed alleen kwamen we wel tot de conclusie dat we zelf beter moeten weten wat willen daarom hebben we bij de webshop er aan onze kant ook een persoon bij gezet die beter als spanningspartner kon optreden. Toen trad de optelsom 1+1=3 op.

Het blijven trajecten waar wel af en toen met een helikopter blik naar de gekeken moet worden omdat er anders een financiële ontsporing zomaar aan zit te komen.

De medewerking en communicatie en met jullie team is heel direct en daarmee plezierig en als waakhond kunnen we altijd even Johan raadplegen.

Bekijk het project

Ronald van Eijk

Karin van Eijk

Voor de website van Ronald van Eijk, zochten wij een fijne websitebouwer. Na wat research werden wij door Designpro benaderd. Het doel van onze website werd gelijk duidelijk: puur aanwezig zijn op internet zodat klanten ons kunnen vinden.

Het resultaat mag er zijn! Ook met het beheersysteem zijn wij erg blij. De communicatie verliep adequaat en snel, waardoor wij Designpro erg aanbevelen. We geven dan ook een rapportcijfer: 9. 
Onze complimenten gaan uit naar het team van Designpro, het beheersysteem is makkelijk en wij krijgen veel positieve reacties. 
 

Bekijk het project

De Sleutel

Gregory Mehciz

Wij hebben voor Designpro gekozen op aanraden van mijn broer, daar zijn wij zeer tevreden mee. De oude website voldeed niet meer en was eigenlijk een beetje krakkemikkig. We zochten een nieuwe frisse website. 
Dat is goed gelukt! De website is nu heel mooi en fris, en ziet er goed uit. Zelf hadden we dit niet zo kunnen bedenken. De samenwerking verliep goed. Het ontwerp was snel gemaakt en onze aanpassingen werden snel doorgevoerd. Dat dit zo vlot verliep draagt extra bij aan ons tevreden gevoel. Wij geven Designpro dan ook een 8!

Bekijk het project
Contact opnemen
Liever gewoon bellen?
Contactformulier
Relevante blog(s)

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 24 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2020 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro