Haarwerkcentrum Zoetermeer

Uitgevoerde werkzaamheden

Verzorging Dynacontent Website

De opdracht

Haarwerkcentrum Zoetermeer wilde hun bestaande website vernieuwen. Ze waren al tevreden over hoe we de website voor hun kapsalon hadden aangepakt, dus vroegen ze ons opnieuw om de website van hun haarwerkcentrum te moderniseren.

Bekijk het project
Kapsalon & Haarwerk Zoetermeer desktop website
Laptop
portfolio-laptop-backing
Kapsalon & Haarwerk Zoetermeer mobiele website
Mobile

Zo hebben wij het aangepakt

Bij Designpro benaderen we elk project met een frisse blik. We zijn met de klant in gesprek gegaan om de wensen en eisen voor de nieuwe website te bespreken. Gebaseerd op het overleg hebben we een volledig nieuwe website ontwikkeld die niet alleen modern en gebruiksvriendelijk is, maar ook afgestemd op de specifieke behoeften van hun doelgroep. De website is ontworpen om de unieke diensten van het haarwerkcentrum effectief te presenteren en klanten eenvoudig toegang te bieden tot belangrijke informatie. 

Live website bekijken

Het resultaat

Naast de ontwikkeling van de website, zetten we ons continu in voor SEO-optimalisatie om de online zichtbaarheid van Haarwerkcentrum Zoetermeer te verhogen. Dit omvat onder andere het regelmatig aanpassen van website-inhoud, verbeteren van de site-structuur, en het integreren van belangrijke zoekwoorden. Door deze taken regelmatig uit te voeren, verbeteren we voortdurend de positie van Haarwerkcentrum Zoetermeer in de zoekmachine-resultaten.

Het eindresultaat is een frisse, nieuwe website die perfect aansluit bij de behoeften van Haarwerkcentrum Zoetermeer. Met verbeterde functionaliteiten en een sterke SEO-strategie is de site niet alleen aantrekkelijker, maar ook makkelijker te vinden voor potentiële klanten. Haarwerkcentrum Zoetermeer is erg tevreden met de vernieuwing, die hen helpt beter te communiceren met hun doelgroep en hun marktpositie te versterken.

achtergrond groot

Samen online groeien met hulp van Designpro.

Ons portfolio

Alle projecten
Alles bekijken
kennis-maken-met-designpro
contactform achtergrond
achtergrond responsive bottom

Klanten die je voor gingen

Magazijnwagens logo
Verfcompleet logo
van Kats Machines logo
Mampaey logo
Pallets logo
Groeneveld riooltechniek logo
Logo Vermeij Verpakkingsmateriaal
Logo Autohuis Benschop
Logo Van Beelen Group BV
Logo Vagnetics
Logo SIN.
Logo M. Mulder
Gasolec logo
HSOS logo
Tuls Meubel design logo
Kruit installatiebedrijf Kogo
De Gulden Krakeling logo
Lunchtijd logo
Vidomax logo
Trofi Pack logo

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2