Magazijnwagens

Uitgevoerde werkzaamheden

Detailhandel Transport en logistiek Dynacontent Webshop

De opdracht

Aarnoudse transportmiddelen, trouwe klant van Designpro en agent van Variofit in Nederland, had een specifieke behoefte voor een nieuwe oplossing. Ze wilden een aparte webshop voor de directe levering van producten vanuit de fabriek naar de eindgebruiker, een dienst die Aarnoudse zelf niet aanbiedt.

Bekijk het project
Magazijnwagens desktop website
Laptop
portfolio-laptop-backing
Magazijnwagens mobiele website
Mobile

Zo hebben wij het aangepakt

We hebben een webshop ontwikkeld die goed aansluit bij de wensen van de klant. De shop maakt het eenvoudig voor klanten om rechtstreeks te bestellen, waarbij de nieuwste technologieën en een fris design zijn gebruikt. Dit is de derde website die we voor Aarnoudse hebben gecreëerd, en elk project is steeds verder geoptimaliseerd.

Naast het ontwikkelen van de webshop voeren wij periodiek SEO-werkzaamheden uit. We zijn begonnen met een grondig zoekwoordenonderzoek, om de focus van de teksten te bepalen. Vervolgens zijn deze zoekwoorden in verschillende teksten geïmplementeerd, aan zowel de voorkant als de achterkant van de website. Daarnaast voeren we ook technische SEO voor hun uit. Daarmee zorgen we ervoor dat de webshop snel en gebruiksvriendelijk is, maar ook zorgen we ervoor dat Google exact weet wat er op elke pagina staat. Hierdoor worden de pagina's nóg beter gevonden. Ook beheren we de Google Shopping feed van Magazijnwagens, waarmee we de producten in Google promoten.

Live website bekijken

Het resultaat

De nieuwe webshop is modern en makkelijk te gebruiken, en helpt Aarnoudse om hun producten direct aan klanten te leveren. Aarnoudse is heel tevreden met deze nieuwe online oplossing, die hen helpt efficiënter te werken en hun klantenservice te verbeteren.

achtergrond groot

Samen online groeien met hulp van Designpro.

Ons portfolio

Alle projecten
Alles bekijken
kennis-maken-met-designpro
contactform achtergrond
achtergrond responsive bottom

Klanten die je voor gingen

Magazijnwagens logo
Verfcompleet logo
van Kats Machines logo
Mampaey logo
Pallets logo
Groeneveld riooltechniek logo
Logo Vermeij Verpakkingsmateriaal
Logo Autohuis Benschop
Logo Van Beelen Group BV
Logo Vagnetics
Logo SIN.
Logo M. Mulder
Gasolec logo
HSOS logo
Tuls Meubel design logo
Kruit installatiebedrijf Kogo
De Gulden Krakeling logo
Lunchtijd logo
Vidomax logo
Trofi Pack logo

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2