Tensen Tweewielers

Uitgevoerde werkzaamheden

Detailhandel Transport en logistiek Dynacontent Webshop

De opdracht

Tensen 2Wielers, gevestigd in 's Gravenzande, is bekend om zijn showroom vol (motor)scooters, zowel nieuw als tweedehands. Als officiële dealer van diverse merken en met een team van ervaren monteurs en scooterliefhebbers biedt Tensen 2Wielers uitgebreide services voor scooteronderdelen, onderhoud en reparatie.

Om hun diensten en producten breder aan te bieden, wilde Tensen 2Wielers hun lokale aanwezigheid uitbreiden met een compleet online platform. Dit omvat een website, webshop en kennisbank.

Bekijk het project
Tensen tweewielers desktop website
Laptop
portfolio-laptop-backing
Tensen tweewielers mobiele website
Mobile

Zo hebben wij het aangepakt

We hebben de oude website van Tensen 2Wielers volledig vernieuwd en omgevormd tot een professionele, frisse en overzichtelijke webshop. Dit nieuwe platform is zodanig ingericht dat elke service en elk product een eigen pagina heeft, wat zorgt voor een duidelijke en gebruiksvriendelijke ervaring voor de bezoekers.

Live website bekijken

Het resultaat

Het team van Designpro zet zich ook in om de zichtbaarheid van Tensen 2Wielers in de zoekmachineresultaten continu te verbeteren. Dit omvat onder andere het optimaliseren van content, het verbeteren van technische aspecten van de website, en het strategisch plaatsen van relevante zoekwoorden.

Naast SEO-optimalisatie, hebben we een specifieke strategie gebruikt om de online zichtbaarheid van Tensen 2Wielers verder te vergroten: het regelmatig plaatsen van een kennisbank. Elke twee weken schrijven en plaatsen we nieuwe inhoud in deze kennisbank, die relevant is voor scooterliefhebbers en potentiële klanten. Door deze inhoud niet alleen informatief te maken, maar ook gebruik te maken van relevante zoekwoorden, verbeteren we de SEO van de website. Dit helpt om de site hoger te laten scoren in de zoekmachineresultaten, waardoor meer potentiële klanten worden aangetrokken.

De lancering van de nieuwe webshop heeft Tensen 2Wielers niet alleen een online aanwezigheid gegeven, maar ook hun bereik aanzienlijk vergroot. Tensen 2Wielers is zeer tevreden met de nieuwe website en de verbeterde online zichtbaarheid.

achtergrond groot

Samen online groeien met hulp van Designpro.

Ons portfolio

Alle projecten
Alles bekijken
kennis-maken-met-designpro
contactform achtergrond
achtergrond responsive bottom

Klanten die je voor gingen

Magazijnwagens logo
Verfcompleet logo
van Kats Machines logo
Mampaey logo
Pallets logo
Groeneveld riooltechniek logo
Logo Vermeij Verpakkingsmateriaal
Logo Autohuis Benschop
Logo Van Beelen Group BV
Logo Vagnetics
Logo SIN.
Logo M. Mulder
Gasolec logo
HSOS logo
Tuls Meubel design logo
Kruit installatiebedrijf Kogo
De Gulden Krakeling logo
Lunchtijd logo
Vidomax logo
Trofi Pack logo

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2