Verfcompleet.nl

Uitgevoerde werkzaamheden

Detailhandel Dynacontent Webshop

De opdracht

Verfcompleet had een verouderde webshop, maar wilde dit moderniseren en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk(er) maken. Om de webshop een modern uiterlijk te geven en de gebruikservaring te verbeteren hebben we het volgende gedaan.

Bekijk het project
designpro-verfcompleet-desktop
Laptop
portfolio-laptop-backing
designpro-verfcompleet-mobile
Mobile

Zo hebben wij het aangepakt

Voor de website van Verfcompleet hebben we een aantal belangrijke functies ontwikkeld die de gebruiksvriendelijkheid en service verbeteren. Klanten hebben nu de mogelijkheid om tijdens het afrekenproces bezorgopties en het gewenste bezorgmoment te selecteren, wat hen meer controle en gemak biedt. Daarnaast kunnen ze bij het kiezen van verf eenvoudig hun eigen mengkleur samenstellen, waardoor ze een gepersonaliseerd product ontvangen. 

Om de online zichtbaarheid en vindbaarheid van Verfcompleet te versterken, hebben we uitgebreide SEO- en SEA- strategieën geïmplementeerd. SEO en SEA zijn belangrijke onderdelen van een effectieve digitale marketingstrategie. 

SEO focust op het optimaliseren van de website om hoger te scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Voor Verfcompleet hebben we verschillende technieken toegepast. We schrijven regelmatig blogs die relevant zijn voor de doelgroep van Verfcompleet. Naast het schrijven van blogs doen wij linkbuilding: Door het opbouwen van een netwerk van kwalitatieve backlinks van andere sites naar Verfcompleet, verbeteren we de autoriteit van hun website.  

SEA omvat het gebruik van betaalde advertenties om de zichtbaarheid in zoekmachines te verhogen. Voor Verfcompleet hebben we gerichte advertentiecampagnes opgezet die specifiek zijn ontworpen om de meest relevante klanten aan te trekken. 

Door deze gecombineerde aanpak van SEO en SEA zorgen wij ervoor dat Verfcompleet niet alleen zichtbaar is, maar ook competitief blijft in de markt. Deze strategieën helpen om zowel de korte-termijn zichtbaarheid via SEA als de lange-termijn groei via SEO te verzekeren. 

Live website bekijken

Het resultaat

Het resultaat is een geoptimaliseerde webshop die een responsieve gebruikerservaring biedt, terwijl het de online vindbaarheid van Verfcompleet verbetert. Deze webshop is meer dan alleen een plek om aankopen te doen, het is een informatieve en gebruiksvriendelijke bestemming voor alle verfbehoeften. 

achtergrond groot

Samen online groeien met hulp van Designpro.

Ons portfolio

Alle projecten
Alles bekijken
kennis-maken-met-designpro
contactform achtergrond
achtergrond responsive bottom

Klanten die je voor gingen

Magazijnwagens logo
Verfcompleet logo
van Kats Machines logo
Mampaey logo
Pallets logo
Groeneveld riooltechniek logo
Logo Vermeij Verpakkingsmateriaal
Logo Autohuis Benschop
Logo Van Beelen Group BV
Logo Vagnetics
Logo SIN.
Logo M. Mulder
Gasolec logo
HSOS logo
Tuls Meubel design logo
Kruit installatiebedrijf Kogo
De Gulden Krakeling logo
Lunchtijd logo
Vidomax logo
Trofi Pack logo

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2