Onze referenties

Lees wat je voorgangers over ons zeggen!

“Het persoonlijke contact en de bezoeken op locatie vinden we ook heel prettig”

We zijn al enkele jaren klant bij Designpro, kortgeleden hebben we besloten om een nieuwe website te laten bouwen. Uiteraard kozen we weer voor Designpro. Het persoonlijke contact en de bezoeken op locatie vinden we ook heel prettig, Designpro is altijd direct en to-the-point. Jullie expertise hebben we daarom ook volledig gebruikt tijdens het realiseren van onze website. Voor het beheermenu heb je wel enige kennis nodig, maar gelukkig is de helpdesk snel en gemakkelijk bereikbaar.

genp-afbouw-icon

G&P Afbouw

Frank Jacobs

“Wat direct aansprak was de professionele uitstraling”

Ik ben via Google bij Designpro terechtgekomen. Wat direct aansprak was de professionele uitstraling. Na het eerste contact ben ik de samenwerking aangegaan met Designpro, de medewerkers van Designpro denken graag met je mee en ik ben zeer te spreken over de service die Designpro verleent. Er wordt snel geschakeld en mijn wensen worden snel en goed opgepakt. Wat ik ook echt handig vind, is het systeembeheer, de content vullen kan ik zelf waardoor ik niet telkens contact op hoef te nemen met de websitebouwer. Designpro krijgt van mij een dik verdiende 9.

gasolec-icon

Gasolec

Victor Ruiken

“Erg enthousiast over de mogelijkheden”

Ik ben via een kennis van mij, die al eerder een website heeft laten maken door Designpro, bij hen terecht gekomen. Deze ziet er erg netjes en professioneel uit. Ik ben zelf ooit eens begonnen met een WordPress website, maar hier had ik weinig mogelijkheden om mijn producten op een overzichtelijke manier te tonen. Na een eerste gesprek met Designpro, was ik erg enthousiast over de mogelijkheden van een nieuwe website en vond ik het daarnaast ook een prettig gesprek.

Via mijn website wil ik mijn (potentiële) klanten laten zien welke producten ik aanbied en wat de bijbehorende kosten zijn. Ik ben geen webshop, want ik maak alle producten echt op maat. Zo is het idee ontstaan om aan elke product een offerteformulier te koppelen, zodat klanten het product op maat kunnen aanvragen. Daarnaast ben ik erg actief op Social Media en dan met name Instagram. Ik vind het dus belangrijk dat deze zogenoemde feed ook op mijn website duidelijk naar voren komt, zodat de klant hiernaar door kan klikken. Het doel is dus meer verkeer naar mijn website en meer (potentiële) klanten die een offerte aanvragen.

Mijn eisen voor een nieuwe website waren: strakke vormgeving, met rustige kleuren. Een duidelijk menu waar klanten makkelijk door kunnen klikken naar de verschillende meubels. Een link naar mijn Social Media kanalen en contactgegevens.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik had wel verwacht dat er meer klanten via het contact- of offerteformulier contact op zouden nemen. Ik wordt wel vaker gebeld, dan vraag ik ook hoe de klant mij gevonden heeft en geeft dan aan dat dit via de website is. Het blijkt dus dat een klant liever persoonlijk contact heeft. De website wordt dus vooral gebruikt als portfolio, klanten geven namelijk aan welk meubel ze gezien hebben dat ze mooi vinden en welke ze dan bij mij willen bestellen. Ik zie ook dat veel bezoeker via Social Media naar mijn website gaan.

De samenwering ervaar ik als zeer goed. Kleine aanpassingen zijn snel mogelijk en als ik andere dingen aangepast wil hebben (bijvoorbeeld inzoomen op foto's) dan wordt er goed meegedacht. Als ik vragen heb over mijn mail o.i.d. dan kan ik contact opnemen met de helpdesk en word ik direct geholpen.

Ik geef Designpro een 9

Tuls Meubel Design

Vincent Tuls

“Ik ben zeer tevreden over de resultaten tot nu toe”

Ik was op zoek naar een goed bedrijf dat mij kon helpen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen en mijn website beter vindbaar te maken. Na wat zoeken op Google heb ik Designpro gevonden. Via mijn website wil ik graag meer omzet genereren en nieuwe klanten aan mijn bedrijf binden. Ik ben zeer tevreden over de resultaten tot nu toe. Ik sta bovenaan de zoekresultaten van Google en heb al een nieuwe klant. Daarnaast is de service van Designpro snel en ze bieden goede hulp. Ik geef Designpro een 9.

Clean Water Systems

Peter Copier

“Designpro heeft een mooie en professionele website afgeleverd”

Wij waren al een lange tijd op zoek naar een partij die ons de mogelijkheid kon bieden om de foto’s en teksten op onze website gemakkelijk zelf aanpassen. Toen Designpro ons benaderde voor het maken van onze website, hoefde wij hier niet lang over na te denken. Door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem kunnen wij met een paar klikken de inhoud van de website zelf aanpassen.

Onze wens was het realiseren van een duidelijkere website, waar de klant goed de weg kan vinden en weet wat onze werkwijze is. Designpro heeft een mooie en professionele website afgeleverd. Goed geluisterd naar onze wensen betreft het design en onderhoud.

Het team van Designpro staat open voor feedback, wij zijn nu tevreden over de service en onze samenwerking.

Wij geven de website een 8,5. Op naar een mooie samenwerking!

Aannemersbedrijf A. Schouten

Aannemersbedrijf A. Schouten

“Een website die dit doel nastreeft werd snel gerealiseerd”

Goedegebuur Recycling is al jaren een zeer tevreden klant van Designpro. Hoe we bij dit team terecht zijn gekomen weet ik dan ook niet precies meer. Ik kan mij herinneren dat mijn website niet meer werkte zoals zou moeten en dat dit team dat voor mij kon oplossen. 
Het doel van onze website is om klanten te trekken en naamsbekendheid op te bouwen. Een website die dit doel nastreeft werd snel gerealiseerd. 

Meedenken is een sleutelwoord voor deze onderneming, door mee te denken en snel te handelen, zijn mijn problemen snel opgelost. Ik vind dit erg prettig en geef Designpro dan ook een 9!

Goedegebuur Recycling

Frans Verbaas

“Inmiddels zijn wij zeer tevreden met het resultaat”

De website van Installatiebedrijf Van Bentem is gemaakt door het team van Designpro omdat zij goed aangeschreven staan. Na een eerste contact vanuit onze kant, is het balletje gaan rollen. Inmiddels zijn wij zeer tevreden met het resultaat.

Jaarlijks komt de vertegenwoordiger langs om de website nog eens door te lopen en eventuele aanpassingen te (laten) maken. 

Voorheen adverteerden wij in plaatselijke krantjes, maar dat leverde weinig op. Sinds de nieuwe website, zijn we goed vindbaar en zien we ons klantenbestand groeien. Over de resultaten maar ook de samenwerking zijn wij dan ook erg tevreden! Designpro verdient volgens ons een 9!

Installatiebedrijf van Bentem

Van Bentem

“Het juiste advies dat wij krijgen van Designpro”

Wij zijn al héél lang klant bij Designpro, misschien wel al 20 jaar! Dat wij zolang klant zijn komt door de goede service (waaronder 5daagse supportlijn) en het juiste advies dat wij krijgen van Designpro. 

Het doel van onze website is het bereiken van veel potentiële klanten en online zichtbaar zijn. 
Met het resultaat zijn wij erg blij, er staat een professionele website, ook onze klanten geven ons complimenten over de looks van onze site! Dat is altijd leuk om te horen.
Ook de communicatie verloopt goed. Er wordt naar ons als opdrachtgever geluisterd, alles is bespreekbaar, dat geeft ons een goed gevoel. Wij kunnen ook niet anders dan Designpro een 9,5 geven!

Oskam Bodegraven

Oskam Bodegraven

“Onze complimenten over het resultaat”

Er bestond al wel een oude website, of eigenlijk slechts een onderdeel van een portal, voor onze mooie camping in Noorwegen. Dit voldeed natuurlijk niet aan onze wensen. We wilden hiervoor dan ook graag een eigen website hebben. Op advies van een bevriende collega kwamen wij bij Designpro uit voor de realisatie van deze website. 

Het ontwerp is gebaseerd op een ontwerp van een andere kennis van mij, deze is goed overgenomen en aangevuld waar nodig door Jasper van Designpro. We hebben dan ook veel direct contact gehad met deze Front-end developer, wat leidde tot het huidige resultaat. Onze complimenten over het resultaat. Wij zijn 100% blij! Een 9 is dan ook minimaal ons cijfer.

Nautesund

Nautesund

“De website is nu heel mooi en fris”

Wij hebben voor Designpro gekozen op aanraden van mijn broer, daar zijn wij zeer tevreden mee. De oude website voldeed niet meer en was eigenlijk een beetje krakkemikkig. We zochten een nieuwe frisse website.
Dat is goed gelukt! De website is nu heel mooi en fris, en ziet er goed uit. Zelf hadden we dit niet zo kunnen bedenken. De samenwerking verliep goed. Het ontwerp was snel gemaakt en onze aanpassingen werden snel doorgevoerd. Dat dit zo vlot verliep draagt extra bij aan ons tevreden gevoel. Wij geven Designpro dan ook een 8!

De Sleutel

Gregory Mehciz

“Ook met het beheersysteem zijn wij erg blij”

Voor de website van Ronald van Eijk, zochten wij een fijne websitebouwer. Na wat research werden wij door Designpro benaderd. Het doel van onze website werd gelijk duidelijk: puur aanwezig zijn op internet zodat klanten ons kunnen vinden.

Het resultaat mag er zijn! Ook met het beheersysteem zijn wij erg blij. De communicatie verliep adequaat en snel, waardoor wij Designpro erg aanbevelen. We geven dan ook een rapportcijfer: 9.
Onze complimenten gaan uit naar het team van Designpro, het beheersysteem is makkelijk en wij krijgen veel positieve reacties.

Ronald van Eijk

Karin van Eijk

“Wij zijn erg tevreden met het resultaat”

Wij hebben Designpro gekozen nadat die bij een onderzoek waarbij wij diversen leveranciers beoordeeld hebben voor ons er als beste uit kwam. Dit komt door de no nonsens aanpak die Johan hierin gebruikt en die spreekt ons enorm aan. Ten eerst wilde wij een nieuwe website en afgelopen jaar is er een webshop module aan gekoppeld. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en krijgen die feedback ook wachten nu nog op een beoordeling die we hebben laten uitvoeren hoe wij ons profileren naar klanten.

De samenwerking was goed alleen kwamen we wel tot de conclusie dat we zelf beter moeten weten wat we willen daarom hebben we bij de webshop er aan onze kant ook een persoon bij gezet die beter als spanningspartner kon optreden. Toen trad de optelsom 1+1=3 op.

Het blijven trajecten waar wel af en toen met een helikopter blik naar gekeken moet worden omdat er anders een financiële ontsporing zomaar aan zit te komen.

De medewerking en communicatie en met jullie team is heel direct en daarmee plezierig en als waakhond kunnen we altijd even Johan raadplegen.

Tensen tweewielers icon

Tensen 2 Wielers

Piet Tensen

“Het persoonlijk contact en de goede service was voor ons doorslaggevend”

In 1993 is ons bedrijf opgericht in Schoonhoven, en daar zijn we uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf op het gebied van kalkzandsteen en gasbetonblokken. Na jaren met een zelfgemaakte website te hebben gewerkt hebben wij besloten om de website te laten maken door Designpro.

Het persoonlijk contact en de goede service was voor ons doorslaggevend. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en dit omgezet naar een goedwerkende site die gevonden wordt op het internet. Dat is voor ons belangrijk omdat we niet alleen in Schoonhoven werken maar in heel de Randstad. We zijn zeer blij met de samenwerking en dankzij de kennis van Designpro staat onze site als een huis en worden we gevonden door de juiste personen!

Hoefblok

Richard Hoefnagel

“Zowel over het resultaat als over de communicatie ben ik erg tevreden!”

Ik kreeg vanuit Designpro een belletje om samen in gesprek te gaan betreffende de vernieuwing van mijn website. Het was tijd om vooruit te gaan met de website: een SSL-verbinding, responsive en een nieuwe look.

Tijdens het persoonlijke gesprek werd mij dat duidelijk. Dit gesprek beviel mij zodanig dat we zijn overgegaan op een nieuw ontwerp. Zowel over het resultaat als over de communicatie ben ik erg tevreden! Fijn dat ik snel reactie krijg op mijn vragen en hier goed naar gehandeld wordt. Designpro krijgt van mij dan ook een 8.

Architectenbureau Jan Buijs

Jan Buijs

“Ons doel is bereikt”

Het was voor ons vanzelfsprekend om bij een nieuwe website te kiezen voor Designpro. Onze vorige website hebben wij ook door dit team laten maken. Daar wij tevreden waren met de dienst, was het een logische stap voor ons om ook deze website door Designpro te laten ontwerpen en realiseren.

Ook bij de nieuwe website zijn we tevreden over de samenwerking en het resultaat. Ons doel is bereikt: de professionele uitstraling van ons bedrijf naar voren laten komen in de website. Wij geven de website van Designpro dan ook een 8.

Hans Rietveld Agrarisch Advies B.V.

Bas Bassa

“Wat wij heel prettig vonden is de fijne communicatie”

Onze vorige website was verouderd en dus was het tijd om deze eens te vernieuwen. Onze, op dat moment, huidige host kwam met een buitensporige prijs waardoor wij verder zijn gaan kijken.
We zochten een partij met een goede prijs/kwaliteit verhouding, en op dat gebied kwam Designpro goed uit de bus. We wisten het team van Designpro te vinden omdat wij al eerder contact hebben gehad met Designpro voor een andere vraag.

Ondanks dat in onze branche een website voor informatieve doeleinden wordt gebruikt, hechten wij waarde aan het hebben van een degelijke website omdat dit onze professionaliteit onderstreept. Daarom zijn wij ook heel tevreden met het eindresultaat. We moeten zelf nog wat vullen, maar dan is de website ook echt af!

Wat wij heel prettig vonden is de fijne communicatie, korte lijnen en bellen en mailen voor vragen kan altijd! Kortom een mooi rapportcijfer: 8,5!

Garage Schouten

Annemiek van Ooijen

“De samenwerking met Designpro is prima”

Wij zijn bij Designpro terecht gekomen omdat wij een lokaal bedrijf zochten met kennis van het inrichten van websites.

Onze opdracht voor Designpro was om een website te bouwen, die modern en slank was. Dat wil zeggen met adequate informatie maar zonder overbodige ballast. Dat is prima gelukt. De website is overzichtelijk en door ons, als relatieve leken, makkelijk te beheren.

De samenwerking met Designpro is prima; de lijntjes zijn kort en er is persoonlijke aandacht over en weer.

Wij bevelen Designpro van harte aan.

icon Veerdienst Schoonhoven

Veerdienst Schoonhoven

Erik van Toor

“Wij zijn erg tevreden met het resultaat”

Wij kozen voor Designpro als websiteontwikkelaar na een vergelijking met meerdere partijen. De proefwebsite van Designpro zag er het beste uit, onze vragen werden snel beantwoord en het bureau is bij ons in de buurt gevestigd.

We wilden een nieuwe website laten maken met het doel meer bekendheid te verkrijgen. Onze nieuwe collectie was hét moment om een nieuwe website te laten maken.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat, we krijgen ook veel positieve reacties. We zijn blij met het strakke en duidelijke overzicht.
Ons cijfer voor Designpro is een 8, gebaseerd op snelle en goede communicatie waaronder duidelijke beschrijvingen. Verder kon de website snel gebouwd worden wat voor ons een extra voordeel was.

M. Mulder

Niels Mulder

“De samenwerking vinden wij nu heel goed tot bijna perfect te noemen”

Onze website is ontworpen en gerealiseerd door Designpro, de keuze om ook online marketing bij Designpro onder te brengen was snel gemaakt. In onze branche hebben we naam gemaakt, ons doel is dan ook om onze naamsbekendheid in tact te houden. Daarnaast willen we ook goed gevonden worden door particulieren.

Na een start met lager resultaat kunnen we zeggen dat het de goede kant op gaat en we gevonden worden! Designpro heeft zich vanaf dag 1 ingezet voor ons en daar zijn we dan ook heel blij mee. De samenwerking vinden wij nu heel goed tot bijna perfect te noemen. Het valt ons op dat degene die ons bezoekt heel goed bekend is met de materie, en de dienst verleent op uiterst gepaste wijze. Acties die besproken zijn, worden meteen ondernomen en doorgezet. Ga zo door! - ​​​​​​Onder druk de Beste!

Groeneveld riooltechniek

Groeneveld

“Daar wij de communicatie goed hebben ervaren”

Gebaseerd op de tevreden resultaten die wij in het verleden behaalden met Designpro, hebben wij besloten ook onze nieuwe website te laten bouwen door dit bedrijf. Onze vorige website was dusdanig verouderd dat deze wel toe was aan een update. Dit ging vooral om het design, qua inhoud is er weinig veranderd.
Daar wij de communicatie goed hebben ervaren, we altijd kunnen bellen en aanpassingen vaak dezelfde dag nog geregeld zijn, geven wij de samenwerking met Designpro een 8. - 

Adcim

Mariska van Mazijk

Ook een nieuwe website?

Neem nu vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden voor jou!

Contact opnemen

Designpro-webshop

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2