CMS Dynacontent

Beheren, aanpassen en updaten

Beheren, aanpassen en updaten

Met het door ons ontwikkelde Dynacontent Content Management Systeem kunt u zelf eenvoudig de website beheren, aanpassen en updaten. Dit alles zonder dat u over kennis van HTML of andere programmeertalen dient te beschikken. Met dit systeem bent u niet langer meer afhankelijk van een derde partij om bijvoorbeeld een artikel of een foto aan uw website toe te voegen. U heeft het beheer in eigen hand.

 

Voordelen van ons DYNACONTENT CMS

Voordelen van ons DYNACONTENT CMS

Met ons CMS kan iedereen overweg. Dit CMS is gemaakt door ons team met de gedachten om een zo simpel mogelijk CMS te programmeren. Hiervoor hebben wij geluisterd naar onze klanten en hun ervaringen met andere CMS. Het grote voordeel van ons Dynacontent CMS is dat u zonder enige programmeerkennis de website kunt onderhouden. Via dit Content Mangement Systeem kunt u op elk tijdstip en elke plaats uw website up-to-date houden.

Dé oplossing voor uw website

Dé oplossing voor uw website

Het DYNACONTENT CMS is gegarandeerd dé oplossing voor het beheer van uw website. Het basispakket kan uitgebreid worden met verschillende modules.

Het team van internetbureau Designpro komt u graag een keer laten zien wat ons Dynacontent CMS  allemaal kan. Met ons CMS en onze diensten bent u verzekerd van een site die optimaal rendeert en waarmee uw online ambities waar gemaakt worden.  

 

Stuur ons een e-mail of bel naar 0182 - 380939 om vrijblijvend een afspraak te maken.

Bekijk al onze Diensten

Recent opgeleverde websites

Bekijk ons volledig portfolio

Een impressie van ons werk

Al vele jaren maken wij mooie websites en webwinkels voor het midden en klein bedrijf en onderscheiden ons door creatief maatwerk en gebruiksvriendelijke websites.

Bekijk ons meest recente werk

Social media van Designpro

Last Footer van Designpro

Uw partner in advertenties Wij zijn een erkend leerbedrijf

Copyright © Designpro.nl 1996 - 2017 Alle rechten voorbehouden

Doorzoek de website

Stel uw vraag