Zoekmachine adverteren

Online adverteren is zeer belangrijk voor alle bedrijven. SEA staat voor Search Engine Advertising en is een vorm van adverteren op internet, waarbij het gaat om het rijtje zoekresultaten aan de rechterkant en helemaal bovenaan in de zoekresultaten van Google. Deze kleine tekstadvertenties zijn betaalde zoekresultaten.

Google AdWords

Wilt u direct bovenaan bij Google komen? Met Google AdWords kunnen wij voor uw bedrijf een campagne succesvol inzetten. Zoekmachine adverteren gebeurt voornamelijk in Google doormiddel van Google Adwords. Met Google Adwords kunt u advertenties aanmaken op zoekwoorden die betrekking hebben tot uw onderneming en waarop uw doelgroep zoekt. Klikt men op een advertentie dan wordt men doorgestuurd naar een landingspagina van uw website.

Zoekwoorden adverteren

Google AdWords is het advertentieprogramma van Google en noodzakelijk als u aan zoekmachine adverteren wilt doen. Samen met u bepalen we welke zoekwoorden uw doelgroep zal gebruiken om uw product of dienst te vinden. Hoe hoog uw advertentie komt te staan heeft te maken met verschillende variabelen waaronder de hoogte van de bieding voor de zoekwoorden, de advertentietekst en de doorklikratio. Deze door Google omschreven kwaliteitsscore zullen wij met ons bedreven team optimaliseren om een toppositie in de zoekmachine resultaten te boeken en zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers naar uw site te trekken.

Rendabele kosten 

De kosten voor zoekmachine adverteren is voor elke branche anders. Maar met zo’n 10 tot 15 euro per dag kunnen wij al zorgen voor meer bezoekers naar uw website.

Wilt u ook de eerste stap maken naar zoekmachine adverteren? Wij helpen u graag met het opzetten van een rendabel zoekmachine advertentie campagne.


Neem gerust contact met ons op via tel. 0182 - 380939

Bekijk al onze Diensten

Recent opgeleverde websites

Bekijk ons volledig portfolio

Een impressie van ons werk

Al vele jaren maken wij mooie websites en webwinkels voor het midden en klein bedrijf en onderscheiden ons door creatief maatwerk en gebruiksvriendelijke websites.

Bekijk ons meest recente werk

Social media van Designpro

Last Footer van Designpro

Uw partner in advertenties Wij zijn een erkend leerbedrijf

Copyright © Designpro.nl 1996 - 2017 Alle rechten voorbehouden

Doorzoek de website

Stel uw vraag