Zoekmachine optimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Steeds vaker zoeken mensen informatie op het internet via een zoekmachine zoals bijvoorbeeld 90% via Google. Met dit gegeven is direct duidelijk hoe belangrijk het is om met uw bedrijfswebsite goed naar voren te komen in de zoekmachines. Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) is de doelstelling dat u zo veel mogelijk potentiële bezoekers op uw website krijgt. Dit kan met behulp van topposities in de zoekresultaten. Met SEO wordt geprobeerd een betere positie in de zoekmachine resultaten te verkrijgen. Dit gebeurt door onder andere het verbeteren van de structuur van de website en het linken.

Zoekmachine optimalisatie factoren

Er moet met veel factoren rekening gehouden worden om een website goed en snel toegankelijk te maken voor een zoekmachine. Met alleen een technische goede website of een paar links aanvragen bent u er niet. Een goed geoptimaliseerde website krijgt zeer doelgericht verkeer vanuit de zoekmachines, dat zijn mensen die op zoek zijn naar de diensten of goederen die uw bedrijf levert.

Ervaring in zoekmachine optimalisatie

Ervaring in zoekmachine optimalisatie

Designpro heeft meer dan 15 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste wijzigingen aan te brengen in uw website pagina's welke verrassende resultaten zullen hebben in de manier waarop uw website wordt geïndexeerd en de kwaliteit/relevantie van het verkeer die zij ontvangt. Op dit moment beheren wij de zoekmachine optimalisatie campagnes van meer dan 150 MKB klanten. Voor een uitgebreid portfolio of een overzicht van de behaalde resultaten komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 0182 - 380939 voor meer informatie over SEO optimalisatie

Bekijk al onze Diensten

Recent opgeleverde websites

Bekijk ons volledig portfolio

Een impressie van ons werk

Al vele jaren maken wij mooie websites en webwinkels voor het midden en klein bedrijf en onderscheiden ons door creatief maatwerk en gebruiksvriendelijke websites.

Bekijk ons meest recente werk

Social media van Designpro

Last Footer van Designpro

Uw partner in advertenties Wij zijn een erkend leerbedrijf

Copyright © Designpro.nl 1996 - 2017 Alle rechten voorbehouden

Doorzoek de website

Stel uw vraag