Sociale media netwerken

Voor ons als internetbureau zijn social media een inherent onderdeel van ons vak. Sociale media netwerken oftewel Social Media: Facebook / Twitter / Linkedin zijn perfecte middelen om in contact te blijven met de rest van de wereld. Meer en meer mensen loggen dagelijks in op social network websites om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en in contact te blijven met andere.

Social media mogelijkheden

Social media mogelijkheden

Voor iedere ondernemer is het interessant om te begrijpen wat sociale media is en doet, maar ook om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn, en hoe het kan worden ingezet binnen uw organisatie.

Indien u hier als werkgever op een adequate manier mee omgaat kan dit voor u, meer efficiëntie en mogelijk zelfs meer resultaat opleveren.

Sociale media netwerken op laten zetten

Sociale media netwerken op laten zetten

Hoe kunt u als bedrijf op een goede manier sociale media inzetten? Veel organisaties stellen zichzelf deze vraag, Internetbureau Designpro helpt bij het beantwoorden ervan. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en vormgeven van alle soorten sociale media pagina’s.  Wij zorgen ervoor dat ze mooi aansluiten op de huisstijl en vormgeving van uw website. U kunt zelfs een mini website laten maken en deze laten integreren in uw Facebook pagina. Update van tweets, foto's en nieuws kunt u vervolgens zelf doen door gebruik te maken van uw mobiele telefoon of een computer.

Social media marketing abonnement

Uiteraard kunt u via een op maat gemaakt abonnement dagelijks, wekelijks of maandelijks updates uit laten voeren op uw sociale media pagina door één van onze medewerkers. In dit geval is er sprake van sociale media marketing met vele uiteenlopende mogelijkheden welke een wezenlijke aanvulling voor uw bedrijf of organisatie is.

Sociale media is dé manier om in contact te komen met de voor uw bedrijf specifieke doelgroep. Het kan ingezet worden om een product te promoten en kan de verkoop stimuleren.

Vergroot en bereik uw doelgroep met sociale media professional via onze kanalen:

Facebook

Facebook

Facebook pagina

Voorbeeld:
Beauty fillers

Twitter

Twitter

Twitter pagina

Voorbeeld:
Beauty fillers

LinkedIn

Linkedin

Linkedin pagina

Voorbeeld:
Beauty fillers

Google plus

Google plus

Google plus account

Voorbeeld:
EcoLINE

Youtube

Youtube

Youtube kanaal

Voorbeeld:
EcoLINE

Instagram

Instagram

Instagram account

Voorbeeld:
-

Pinterest

Pinterest

Pinterest kanaal

Voorbeeld:
-

 

Bekijk al onze Diensten

Recent opgeleverde websites

Bekijk ons volledig portfolio

Een impressie van ons werk

Al vele jaren maken wij mooie websites en webwinkels voor het midden en klein bedrijf en onderscheiden ons door creatief maatwerk en gebruiksvriendelijke websites.

Bekijk ons meest recente werk

Social media van Designpro

Last Footer van Designpro

Uw partner in advertenties Wij zijn een erkend leerbedrijf

Copyright © Designpro.nl 1996 - 2017 Alle rechten voorbehouden

Doorzoek de website

Stel uw vraag