SSL certificaat

Misschien is het u ontgaan, maar Google wil graag een veiliger internet. 

Google wil dit onder meer aanmoedigen door gebruik van een SSL beveiliging te belonen. Een SSL certificaat op uw website voorkomt dat gegevens tijdens verzending worden gehackt. Tevens kan een legale website hierdoor zich onderscheiden van een phishing website.

Belangrijkste reden is dat u als website eigenaar verantwoordelijk bent voor de veiligheid van gegevens die bezoekers via de website doorgeven bijvoorbeeld door het contactformulier. Heeft u een webshop of andere commerciële website? In dat geval is een EV SSL certificaat met groene adresbalk voor u wellicht van belang. Voor een goede webshop is het belangrijk dat klanten veilig gegevens achterlaten. Door de groene adresbalk van dit certificaat kunnen bezoekers meteen zien op welke website ze zijn en dat gegevens veilig ingevuld kunnen worden. Een EV SSL certificaat met groene adresbalk wordt uitgegeven volgens strenge richtlijnen. Hierdoor kan de levertijd behoorlijk oplopen, een levertijd van twee weken is meer regel dan uitzondering.

Iets minder relevant is dat Google websites beloond die gebruik maken van een SSL certificaat met een hogere positie in de zoekresultaten. En een hogere positie in de zoekmachine kan zorgen voor meer bezoekers. Om te profiteren van een hogere positie in de zoekresultaten is het van belang alle pagina's van de website te beveiligen met het certificaat, en niet alleen de pagina's waar bezoekers gegevens kunnen invullen. En wanneer een SSL certificaat ontbreekt, geeft Google Chrome een waarschuwing.

 

Bekijk al onze Diensten

Recent opgeleverde websites

Bekijk ons volledig portfolio

Een impressie van ons werk

Al vele jaren maken wij mooie websites en webwinkels voor het midden en klein bedrijf en onderscheiden ons door creatief maatwerk en gebruiksvriendelijke websites.

Bekijk ons meest recente werk

Social media van Designpro

Last Footer van Designpro

Uw partner in advertenties Wij zijn een erkend leerbedrijf

Copyright © Designpro.nl 1996 - 2017 Alle rechten voorbehouden

Doorzoek de website

Stel uw vraag