SSL certificaat

Leuk dat u interesse heeft in het aanschaffen van een SSL certificaat, weet u al voldoende? Klik dan onderaan op bestellen.

Tegenwoordig is het wenselijk voor elke website een SSL certificaat te hebben. Aan de website is natuurlijk niets veranderd, het enige dat veranderd is is dat Google Chrome (en vele andere browsers) nu meldingen geven wanneer een website niet veilig is en wanneer dit wel het geval is.

Wat is een SSL certificaat? 

Een SSL certificaat zorgt voor een veilige verbinding tussen de website en de server, waardoor deze niet meer vatbaar zijn voor eventuele hacks/aanvallen.
Google update continu de criteria voor ''goede websites''. Als een website aan deze criteria voldoet, komt de website automatisch hoger in de zoekresultaten. 

Ook gaat Google dit onder meer aanmoedigen door het gebruik van een SSL beveiliging te belonen. Tevens kan een legale website zich hierdoor onderscheiden van een phishing website.

U bent als website eigenaar verantwoordelijk voor de bescherming van eventuele gegevens die bezoekers via de website achterlaten, bijvoorbeeld het contactformulier. Heeft u een webshop of andere commerciële website? Dan is het standaard SSL certificaat niet voldoende. Als u interesse heeft in een uitgebreid SSL certificaat, vermeld dit dan in onderstaand contactformulier.

Om te profiteren van een hogere positie in de zoekresultaten is het van belang alle pagina's van de website te beveiligen met het certificaat en niet alleen de pagina's waar bezoekers gegevens kunnen invullen. Wanneer een SSL certificaat ontbreekt, geeft Google Chrome een waarschuwing wat potentiële klanten af kan schrikken. 

Dit alles, nu zonder installatiekosten voor maar €75,- per jaar, profiteer nu!
Vul hieronder uw naam, bedrijfsnaam, telefoonummer en email in, dan regelen wij de rest. Simpel toch?

 

Bestel nu

Bekijk al onze Diensten

Recent opgeleverde websites

Bekijk ons volledig portfolio

Een impressie van ons werk

Al vele jaren maken wij mooie websites en webwinkels voor het midden en klein bedrijf en onderscheiden ons door creatief maatwerk en gebruiksvriendelijke websites.

Bekijk ons meest recente werk

Social media van Designpro

Last Footer van Designpro

Uw partner in advertenties Wij zijn een erkend leerbedrijf

Copyright © Designpro.nl 1996 - 2017 Alle rechten voorbehouden

Doorzoek de website

Stel uw vraag