slideshow cover gray slideshow cover gray
Projecten [Home blokken]
Designpro.nl logo
Designpro.nl
DesignPro-KristelvanDijk-Bespreking%205
Website

Website
Uniek design

Wordt wel gevonden!

Designpro.nl
online-marketing-door-designpro
Online marketing

Online marketing
Goed gevonden

Jouw vindbaarheid verhogen met SEO, Adwords, social media en nog veel meer online toepassingen!

Designpro.nl
pro-webshop-laten-maken-door-designpro
Webshop

Webshop
Online verkopen

Een webwinkel waarmee jij jouw product online kan aanbieden in combinatie met google shopping, bol.com en nog veel meer..

Designpro.nl
Projecten [Home extra diensten]

Maar wacht, er is meer

Van alle markten thuis!

Designpro.nl logo
Designpro.nl
nieuws-van-designpro
Designpro.nl
DesignPro-KristelvanDijk-Tekstschrijfster3
Extra diensten

Extra diensten
Wat kunnen wij nog meer

Designpro.nl
Betaalbare-website-laten-maken-designpro
Betaalbare website

Betaalbare website laten maken voor jouw bedrijf?

Een betaalbare website laten bouwen? Ga jij jouw bedrijf online op de kaart zetten? Is dit het jaar van jouw online succes? Dat succes begint bij een professionele, gebruiksvriendelijke, persoonlijke en vooral scherp geprijsde website.

Met ons groeiende team aan professionals uit de Nederlandse polder en 23 jaar ervaring op de teller, zijn wij graag jouw partner voor het maken van een passende website.

Graag bepalen we samen met jou, jouw online marketingstrategie. Wat is het doel van jouw nieuwe website? Welke klanten wil je bereiken? Hoe wil je deze bereiken? Wat wil je overbrengen of aanbieden? Wij gaan met jouw wensen aan de slag.

De werkwijze van gesprek tot voordelige website

De realisatie van jouw nieuwe goedkope website kan snel worden geregeld. Maar het begint allemaal bij jou. Neem contact op met ons team om een eerste kennismakingsgesprek aan te gaan. Hierna gaat het balletje rollen, onderweg naar livegang van jouw website!

In het eerste (vrijblijvende) kennismakingsgesprek gaat het vooral om jouw bedrijf. Wat doe je? Hoe help jij mensen en wat is jouw (online) doel? Vervolgens gaan we dieper in op de layout/ het ontwerp maar ook de functionaliteiten die jouw website moet hebben om dit doel te bereiken.

Onze webdesigners gaan aan de slag om een ontwerp te maken gebaseerd op de informatie die wij nu hebben. Deze wordt naar je gemaild zodat jij deze eens rustig kunt doornemen. Na jouw aanpassingen en opmerkingen, kunnen wij akkoord aan de slag met het bouwen.
Wij bouwen jouw website met ons eigen CMS, Dynacontent. Zo kun jij in de toekomst jouw eigen website makkelijk beheren. Dit beheersysteem is namelijk ontworpen zodat iedereen er mee kan werken.

Nadat jij de website hebt gevuld en akkoord hebt gegeven, gaat de betaalbare website live!

Doordat wij alles in eigen beheer hebben, ontwerp, beheersysteem en bouw kunnen wij een website op maat bouwen voor een aantrekkelijke prijs.

Een goekope website: geschikt voor ieder apparaat

Betaalbare websites realiseert Designpro elke dag. Internet bestaat slechts enkele tientallen jaren in de versie zoals jij en ik elke dag gebruiken Waar dit begon op computer schermen ter grote van je huidige wasmachine, werden deze in de laatste jaren steeds compacter maar ook scherper! Pixels tellen is een vervlogen hobby. Het internet zelf is niet alleen sneller en vele malen groter geworden. Het is ook veel mobieler dan zeg 10 jaar terug. We nemen het internet overal mee naartoe, gewoon in onze handen. Tegenwoordig zijn we steeds meer uren online op onze telefoons.

Vandaar dat websites niet alleen responsive (aanpassen aan andere schermen dan de desktop) moet zijn maar ook ontworpen vanuit een telefoonscherm. Daarom maken wij alle websites responsive, niet-responsive sites komen niet meer voor in ons woordenboek. De gebruiksvriendelijkheid van betaalbare websites is namelijk minstens zo belangrijk als het design. Hierbij kun je denken aan:

  • Overzichtelijkheid
  • Laadtijd
  • Duidelijk
  • Eenvoudig

Onze betaalbare websites worden gebouwd met ons eigen CMS systeem. Dit is gebruiksvriendelijk en eenvoudig zelf te beheren.

Een website op maat en voor jouw budget laten bouwen

Een betaalbare website laten maken als visitekaartje van jouw bedrijf? Meer omzet genereren? Naamsbekendheid vergroten? Met een mooie website weten wij de aandacht te trekken van potentiele klanten. Naast goedkope websites bieden wij namelijk internetmarketing op maat. Met een internetmarketingpakket op maat krijg je meer relevante website bezoekers.

Doel? Hogere conversie en meer klanten.

Zoek jij een online partner die voor jou een website op maat kan realiseren binnen jouw budget? Neem vrijblijvend contact op met Designpro.

Neem contact op

Designpro.nl logo
Designpro.nl

Stel uw vraag

Betaalbare website

Contact opnemen

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 24 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2020 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro