slideshow cover gray slideshow cover gray
Betaalbare website

Betaalbare website laten maken voor jouw bedrijf?

Een betaalbare website laten bouwen? Wil je jouw bedrijf online op de kaart zetten? Is dit het jaar van jouw online succes? Dat succes begint bij een professionele, gebruiksvriendelijke, persoonlijke en vooral eerlijk geprijsde website.

Met ons groeiende team aan professionals uit de Nederlandse polder en 25 jaar ervaring op de teller, zijn wij graag jouw partner voor het maken van een passende website.

Graag bepalen we samen met jou de online marketingstrategie. Wat is het doel van jouw nieuwe website? Welke klanten wil je bereiken? Hoe wil je deze bereiken? Wat wil je overbrengen of aanbieden? Wij gaan met jouw wensen aan de slag. Wij geloven niet in een ‘one-size-fits-all’ aanpak en gaan daarom graag persoonlijk met jou aan de slag.

Maak nu online een afspraak

De werkwijze van gesprek tot voordelige website

De realisatie van jouw nieuwe goedkope website kan snel worden geregeld. Maar het begint allemaal bij jou. Neem contact met ons op en we plannen graag een afspraak met jou in. Hier bespreken we jouw wensen en eisen voor jouw nieuwe website en laten we je de vijf templates zien waar je uit kunt kiezen. De lay-out staat vast, maar je kunt natuurlijk wel aangeven welke kleur je wilt gebruiken, je eigen logo toevoegen én de teksten personaliseren.

In het eerste (vrijblijvende) kennismakingsgesprek gaat het vooral om jouw bedrijf. Wat doe je? Hoe help jij mensen en wat is jouw (online) doel? Vervolgens gaan we dieper in op de lay-out/ het ontwerp maar ook de functionaliteiten die jouw website moet hebben om dit doel te bereiken.

Onze webdesigners gaan aan de slag om een ontwerp te maken gebaseerd op de informatie die wij nu hebben. Deze wordt naar je gemaild zodat jij deze eens rustig kunt doornemen. Na jouw aanpassingen en opmerkingen, kunnen wij akkoord aan de slag met het bouwen.

Wij bouwen jouw website met ons eigen CMS, Dynacontent. Zo kun jij in de toekomst de website makkelijk beheren. Dit beheersysteem is namelijk zo ontworpen dat iedereen er mee kan werken.

Nadat jij de website hebt gevuld en akkoord hebt gegeven, gaat de betaalbare website live!

Doordat wij alles in eigen beheer hebben, ontwerp, beheersysteem en bouw, kunnen wij een website op maat maken voor een aantrekkelijke prijs.

Een goedkope website: geschikt voor ieder apparaat

Websites dienen niet alleen responsive te zijn maar ook ontworpen vanuit een telefoonscherm. Daarom maken wij alle websites responsive, niet-responsive sites komen niet meer voor in ons woordenboek. De gebruiksvriendelijkheid van betaalbare websites is namelijk minstens zo belangrijk als het design. Hierbij kun je denken aan:

  • Overzichtelijkheid
  • Laadtijd
  • Duidelijk
  • Eenvoudig

Een website op maat die past binnen jouw budget

Een betaalbare website laten maken als visitekaartje van jouw bedrijf? Meer omzet genereren? Naamsbekendheid vergroten? Met een mooie website weten wij de aandacht te trekken van potentiële klanten. Naast goedkope websites bieden wij namelijk internetmarketing op maat. Met een internetmarketingpakket op maat krijg je meer relevante website bezoekers en zie je jouw bedrijf online groeien.

Doel? Hogere conversie en meer klanten.

Zoek jij een onlinepartner die voor jou een website op maat kan realiseren binnen jouw budget? Neem vrijblijvend contact op met Designpro of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs.

Neem contact op

Designpro.nl logo
Designpro.nl

Stel uw vraag

Betaalbare website

Contact opnemen
Liever gewoon bellen?
Contactformulier
Relevante blog(s)

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info
leadinfo-logo
Leadinfo Partner

Leadinfo Partner

Meer info
downloadbelco-logo
Belco Partner

Belco Partner

Meer info
mollie-logo
Mollie Partner

Mollie Partner

Meer info
microsoft365-logo
Microsoft 365 Partner

Microsoft 365 Partner

Meer info
spotler_logo
Spotler

Spotler

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 25 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2022 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro