slideshow cover gray slideshow cover gray
Hoge positie in Google

Hoge positie in Google door de internetmarketingwerkzaamheden van Designpro

Wil jij de hoogste positie in de zoekresultaten van Google behalen, maar weet je niet hoe? Designpro gaat graag samen met jou aan de slag. Een professionele website of webshop gemaakt in een gebruiksvriendelijk CMS, zorgt ervoor dat deze goed vindbaar én zichtbaar is in de zoekresultaten. Wil je graag de nummer 1 positie behalen en misschien wel belangrijker: deze behouden? Als internetmarketingspecialisten weten wij als geen ander hoe je deze resultaten kunt behalen!

Wij bieden diverse internetmarketingdiensten aan waarmee jij de hoogste positie in Google kunt behalen, namelijk:

Online optimalisatie voor de hoogste positie in Google

Online optimalisatie is één van onze specialiteiten en voeren wij dagelijks uit voor vele klanten. Online optimalisatie wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd. SEO zorgt ervoor dat jouw website beter gevonden wordt binnen de zoekresultaten van een zoekmachine. Wij zorgen binnen deze werkzaamheden ervoor dat je website voldoet aan de technische aspecten die worden gesteld, om het maximale te halen uit de online optimalisatie. Daarnaast zorgen we ook voor de juiste teksten en andere content op jouw website.

Hoe werkt online optimalisatie van jouw website?

Online optimalisatie begint altijd met het optimaliseren van de code van de website. Deze technische code hoort te voldoen aan gestelde eisen. Daarna worden er in overleg met jou een aantal zoektermen gekozen waarop jouw klant eventueel zou kunnen zoeken. Zodra deze zoektermen bekend zijn, kunnen we starten met de online optimalisatie. Met online optimalisatie kunnen we jouw online rendement pas echt vergroten!

Waarom je zoekmachine marketing voor jouw bedrijf moet inzetten

Met zoekmachine marketing zorgen we ervoor dat jouw website of webshop de hoogste positie in de zoekmachine van Google of andere zoekmachines krijgt. Door het uitvoeren van diverse werkzaamheden, zorgt ons online marketingteam ervoor dat jouw website tot de top behoord én dat jouw (online) doelen behaald worden.

Waarom is zoekmachine marketing zo belangrijk?

Zoekmachine marketing is het optimaliseren van betaalde en niet-betaalde zoekresultaten in zoekmachines. Iedere seconde worden er zo’n 85.000 zoekopdrachten ingetypt in Google. De ervaring van de gebruikers staat hierbij centraal. Het is dus belangrijk dat je hierop gaat inspelen om hoog in Google te kunnen komen.

SEO en SEA

SEO Search Engine Optimization en SEA Search Engine Advertising vallen beide onder zoekmachine marketing. Met SEA zul je snelle resultaten behalen en met SEO resultaten op langer termijn. Zodra je SEA-advertenties geactiveerd zijn, kun je meteen resultaat boeken in de vorm van vertoningen, klikken en genereer je snel conversies zoals een verkoop, abonnement of telefoontje. Deze advertenties worden vaak via Google Ads opgezet. SEO duurt daarentegen wat langer. Google doet er namelijk langer over om je SEO-optimalisaties uit te betalen in betere posities. Als er éénmaal resultaten zijn, kun je er wel langer van genieten!

Wil je jouw website verbeteren? Doe de website check

Doe de website check bij Designpro. Ben jij benieuwd wat jij kunt verbeteren aan jou website? Of wil je een nieuwe website laten bouwen en kun je daar wel wat advies bij gebruiken? Bij Designpro kun je de websitecheck heel gemakkelijk aanvragen.

Tijdens het uitvoeren van de check bekijken wij jouw positie in Google. Vaak is het zo dat zoekers alleen de eerste paar zoekresultaten zien op Google en daarna niet meer verder kijken. Met de website check kunnen wij precies zien welke positie jouw website of webshop op dat moment heeft én waar de kansen en uitdagingen hierin liggen. Ons gespecialiseerde team kijkt naar jouw positie en geeft je hierover advies. Met dit advies kun je direct zelf aan de slag, maar je kunt er ook voor kiezen om Designpro in te schakelen.

Wij helpen je graag met de online groei van jouw bedrijf door middel van online marketing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op

Designpro.nl logo
Designpro.nl

Stel uw vraag

Hoge positie in Google

Contact opnemen
Liever gewoon bellen?
Contactformulier
Relevante blog(s)

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info
leadinfo-logo
Leadinfo Partner

Leadinfo Partner

Meer info
downloadbelco-logo
Belco Partner

Belco Partner

Meer info
mollie-logo
Mollie Partner

Mollie Partner

Meer info
microsoft365-logo
Microsoft 365 Partner

Microsoft 365 Partner

Meer info
spotler_logo
Spotler

Spotler

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 25 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2023 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro

Stel hier je vraag!

Of neem contact met ons op via: