slideshow cover gray slideshow cover gray
Hoge positie in Google

Hoge positie in Google door internetmarketing werkzaamheden van Designpro

Je wilt de hoogste positie in de zoekresultaten van Google behalen, maar hoe doe je dat? Designpro gaat graag samen met jou aan de slag. Met een professionele website of webshop die gemaakt is in een gebruiksvriendelijk CMS, ben je vindbaar én zichtbaar in de zoekresultaten. Wil je graag de nummer 1 positie bereiken en misschien wel belangrijker: deze behouden? Als internetmarketingspecialisten weten wij als geen ander hoe je deze resultaten behaalt! 

Wij bieden diverse internetmarketingdiensten aan, waarmee jij de hoogste positie in Google behaalt, namelijk: 

Online optimalisatie voor de hoogste positie in Google 

Online optimalisatie is één van onze specialiteiten die we dagelijks voor veel klanten uitvoeren. Online optimalisatie wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd. SEO zorgt ervoor dat jouw website beter wordt gevonden binnen de zoekresultaten van een zoekmachine. Met deze werkzaamheden voldoet jouw website aan de benodigde technische aspecten om het maximale uit de online optimalisatie te halen. Daarnaast zorgen we voor de juiste teksten en andere content op jouw website. 

Hoe werkt online optimalisatie van jouw website? 

Online optimalisatie begint altijd met het optimaliseren van de code van de website. Deze technische code moet voldoen aan de gestelde eisen. Daarna wordt in overleg met jou een aantal zoektermen gekozen, waarop jouw klant eventueel zoekt. Zodra deze zoektermen bekend zijn, starten we met de online optimalisatie. Met online optimalisatie vergroten we jouw online rendement pas echt! 

Waarom je zoekmachine marketing voor jouw bedrijf moet inzetten 

Met zoekmachine marketing laten we jouw website of webshop de hoogste positie in de zoekmachine van Google of andere zoekmachines behalen. Doordat ons online marketingteam diverse werkzaamheden uitvoert, behoort jouw website tot de top én worden jouw (online) doelen behaald. 

Waarom is zoekmachine marketing zo belangrijk? 

Zoekmachine marketing is het optimaliseren van betaalde en niet-betaalde zoekresultaten in zoekmachines. Iedere seconde worden er zo’n 85.000 zoekopdrachten ingetypt in Google. De ervaring van de gebruikers staat hierbij centraal. Het is dus belangrijk dat je hierop inspeelt om hoog in Google te komen. 

SEO en SEA 

SEO Search Engine Optimization en SEA Search Engine Advertising vallen beide onder zoekmachine marketing. Met SEA bereik je snelle resultaten en met SEO zie je resultaten op langer termijn. Zodra je SEA-advertenties geactiveerd zijn, is het mogelijk direct resultaat boeken in de vorm van vertoningen, klikken en het genereren van conversies. Denk hierbij aan verkoop, abonnementen of een telefoontje. Deze advertenties worden vaak via Google Ads opgezet. De effecten van SEO laten langer op zich wachten, omdat Google meer tijd nodig heeft om je SEO-optimalisaties uit te betalen in betere posities. Als er éénmaal resultaten zijn, profiteer je er wel langer van! 

Jouw website verbeteren? Doe de website check 

Doe de website check bij Designpro. Benieuwd wat jij kunt verbeteren aan jouw website? Wil je een nieuwe website laten bouwen en kun je daar wel wat advies bij gebruiken? Een website check aanvragen is bij Designpro zo geregeld. 

Tijdens het uitvoeren van de check bekijken wij jouw positie in Google. Vaak zien zoekers alleen de eerste paar zoekresultaten zien op Google en kijken ze daarna niet verder. Met de website check zien we precies welke positie jouw website of webshop op dat moment heeft én waar de kansen en uitdagingen liggen. Ons gespecialiseerde team kijkt naar jouw positie en geeft je hierover advies. Hiermee kun je direct zelf aan de slag, maar je kunt er ook voor kiezen om de hulp van Designpro in te schakelen. 

Wij helpen je graag met de online groei van jouw bedrijf door middel van online marketing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Neem contact op

Designpro.nl logo
Designpro.nl

Stel uw vraag

Hoge positie in Google

Contact opnemen
Liever gewoon bellen?
Contactformulier
Relevante blog(s)

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info
leadinfo-logo
Leadinfo Partner

Leadinfo Partner

Meer info
downloadbelco-logo
Belco Partner

Belco Partner

Meer info
mollie-logo
Mollie Partner

Mollie Partner

Meer info
microsoft365-logo
Microsoft 365 Partner

Microsoft 365 Partner

Meer info
spotler_logo
Spotler

Spotler

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 25 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2023 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro

Stel hier je vraag!

Of neem contact met ons op via: