slideshow cover gray slideshow cover gray
Webdesign-bureau-Desingpro
Webdesign bureau

Webdesign bureau Designpro: In 5 stappen een website op maat voor jou

Jouw website laten maken door een ervaren en professioneel webdesign bureau? Designpro heeft al ruim 24 jaar ervaring en meer dan 6.200 websites gerealiseerd. Hoe wij van plaatselijk informatieboek zijn gegroeid naar het huidige webdesign bureau lees je hier.

De websites die wij realiseren staan voor:

Professionele websites

Designpro is een webdesign bureau dat staat voor professionaliteit en representativiteit. Dit zie je terug in onze werkwijze (snel, persoonlijk en makkelijk contact) maar ook in de moderne ontwerpen en inhoud van de websites.

Eenvoudig te beheren

Onze websites zijn eenvoudig te beheren. Ook als je geen kennis hebt van programmeren of internet. Wij bouwden ons eigen beheersysteem, DynaContent genaamd, dat geschikt is voor iedereen die zijn eigen website wil beheren. We leggen je voor livegang uitgebreid uit hoe het werkt.

Conversie verhogende website

De klanten van webdesign bureau Designpro vragen ons vaak hoe zij meer online conversies kunnen genereren. Wij houden continu de laatste updates in de gaten en voeren ook onderzoeken op onze eigen websites uit betreffende de gebruiksvriendelijkheid van een website. Hoe makkelijker een website in gebruik, hoe groter de kans dat een bezoeker overgaat tot aankoop.
Een converterende website, bevat veel relevante informatie, heeft een duidelijke en aansprekende styling en is makkelijk in gebruik.

100% op maat

Doordat de websites van ons webdesign bureau zijn gebouwd met ons eigen beheersysteem, kunnen wij aan alle maatwerk vragen voldoen. Een website is dan ook altijd volledig naar jouw wens. We maken aparte webshopfilters of zorgen voor een eigen boekingssysteem.

Betaalbare websites

Daarbij zijn onze websites betaalbaar doordat wij alles in eigen beheer hebben: beheersysteem, webdesigners, webbouwers en tekstschrijvers.

De 5 stappen naar jouw nieuwe website

Een website van webdesign bureau Designpro wordt gerealiseerd in grofweg 5 stappen:

1. Vertegenwoordiger op bezoek

Een van onze vertegenwoordigers komt graag bij jou langs voor een kennismakingsgesprek. (Bij ons op kantoor is ook mogelijk) We bespreken jouw wensen, doelgroep, branche en meer. Wil jij een conversie gerichte website? Of zoek je een webdesign als online visitekaartje?
Mocht je voorbeelden hebben van websites die je mooi vindt, zien wij deze graag!

2. Website ontwerp

Gebaseerd op deze informatie kunnen wij een website ontwerp maken, passend bij jouw huisstijl en branche. Je ontvangt het ontwerp per mail. Zodra wij akkoord hebben, kunnen wij aan de slag met de bouw.

3. Website bouwen

Aan de hand van ons webdesign ontwerp realiseren wij jouw nieuwe website. We bouwen eventuele maatwerk onderdelen in, stijlen de website zoals afgesproken en zorgen voor een mooi, kloppen én goed functionerend geheel.

4. Jouw beurt: vullen maar

Nadat wij de website hebben opgezet, zullen wij je uitleggen hoe je in DynaContent (ons website beheersysteem) makkelijk teksten, foto’s en titels toevoegt. Je kunt ervoor kiezen om jouw website zelf te vullen of om Designpro teksten voor jouw pagina’s te laten schrijven.

5. Website live

Als het ontwerp is omgezet naar een échte website, de teksten, foto’s en titels zijn ingevuld, dan kan de website online! Vanaf dat moment is de website te zien voor iedereen. Jouw klanten en nieuwe klanten kunnen je nu opzoeken via het web!

6. (Onderhoud en support)

Als webdesign bureau vinden wij dat een website nooit af is. Je wilt deze natuurlijk altijd up-to-date houden: prijzen aanpassen, een pagina extra of een nieuw project toevoegen. Veel kun je zelf doen.
Maar mocht je hier niet uitkomen, kun je altijd, 5 dagen per week, contact opnemen met onze helpdesk. Dit kan per mail, telefoon of chat. Zo kunnen wij jou helpen het maximale uit jouw website te halen.

Designpro levert websites gemiddeld op in 4 tot 6 weken. Maar heb jij al een domeinnaam? Liggen de foto’s en teksten al klaar? Dan kan een website in 2 weken live staan!

Wat doet een webdesignbureau voor jou?

Designpro is als webdesignbureau inzetbaar voor alle facetten van webdesign. Naast het ontwerpen en realiseren van de website zelf, regelen wij nog veel meer voor jouw online presentatie:

En wil jij een vindbare website? Dan kun je kiezen voor een webdesign mét online marke/online-marketing.htmlting. Wij optimaliseren jouw website op gebied van inhoud en techniek. Zo zorg je ervoor dat (potentiële) klanten jouw website kunnen vinden!

Wil jij meer weten over jouw nieuwe website?

De eerste stap naar mijn nieuwe website

Neem contact op

Designpro.nl logo
Designpro.nl

Stel uw vraag

Webdesign bureau

Contact opnemen
Liever gewoon bellen?
Contactformulier
Relevante blog(s)

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 25 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2021 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro