slideshow cover gray slideshow cover gray
webwinkel-bouwen-Designpro
Webwinkel bouwen

Een webwinkel laten bouwen door een gespecialiseerd bedrijf

Gemakkelijk en snel producten kunnen verkopen? Een eigen webwinkel bouwen waar je jouw producten tentoon kunt stellen? Geen probleem! Designpro helpt je graag met het bouwen van een webwinkel. Wij zijn een ervaren internetbedrijf dat zich al jaren bezighoudt met o.a. het:

  • Ontwerpen van webwinkels
  • Bouwen van webwinkels
  • Onderhouden van webwinkels
  • Uniek maken van jouw webwinkel
  • Zichtbaar maken van jouw webwinkel

De designers van Designpro hebben veel ervaring en beschikken over de nieuwste technieken en de beste marketinginstrumenten. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je een webwinkel laten bouwen door een gespecialiseerd bedrijf? Dat kan bij Designpro.

Een webwinkel bouwen voor een snelle groei van jouw bedrijf

Als je een webwinkel laat bouwen door Designpro, dan weet je zeker dat jouw bedrijf een snelle groei zal ervaren. Dat is hartstikke mooi, want iedere ondernemer droomt van een goedlopend bedrijf. Door een webwinkel te laten bouwen, kunnen jouw klanten de producten goed zien en krijgen zij de gelegenheid om de producten te bestellen.

In 5 stappen naar jouw nieuwe webwinkel

Heb jij besloten om te beginnen met online verkopen? Wil jij een webwinkel bouwen als verlengstuk van jouw huidige fysieke winkel? Of begint jouw shop gelijk online? Super leuk en ook een beetje spannend, want waar let je nu op bij zo een webwinkel? En hoe maak je er een?

Als Designpro voor jou een webwinkel mag ontwerpen en realiseren gaan wij als volgt te werk:

1. Gesprek

We gaan met jou in gesprek. We willen alles weten! Wat voor type winkel heb je, wat is je doel? Wat wil je bereiken met jouw webshop? Gebaseerd op deze informatie kunnen wij aan de slag met stap 2.

2. Het ontwerp

We maken een ontwerp voor jouw webshop die past bij jouw branche, jouw wensen en jouw doelgroep. In het ontwerp nemen we jouw logo en huisstijl mee. Pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp, gaan we door naar stap3.

3. Webwinkel bouw

Deze stap gaat om de realisatie van de winkel. We zetten het ontwerp om in een werkend geheel. We zorgen voor duidelijke categorieën, filters, contact mogelijkheden, betaalmogelijkheden, winkelwagentjes en meer.

4. Het vullen van de webwinkel

Zodra de webshop helemaal klaar is, is het jouw beurt! Tijd om de winkel te vullen. Zorg dat al jouw producten netjes in de goede categorie staan, foto en tekst erbij! (Productfoto's en productteksten kun je door Designpro laten regelen)

5. We gaan live!

Staan alle producten netjes opgepoetst in jouw etalage? Zijn de voorraden aangevuld? Dan kan jouw webwinkel online en kun jij aan de slag met de verkopen!

Webwinkel laten bouwen, zelf beheren

Met een webwinkel van Designpro heb jij een online winkel die bij jou past, die voldoet aan alle wettelijke en technische eisen én pas jij zelf makkelijk dingen aan. Voeg producten toe, haal producten (tijdelijk) weg, schrijf teksten en plaats foto's, verander namen of titels. Designpro werkt met een eigen CMS (beheersysteem) dat gemaakt is voor iedereen. Voor onze klanten is het belangrijk zelf makkelijk aanpassingen te kunnen maken aan de webwinkel. Daarom bouwden wij een beheerstysteem voor iedereen!

Wij helpen je graag met een webwinkel bouwen. Neem gerust contact met ons op, zodat wij de rest van het werk voor jou kunnen doen.

Neem contact op

Designpro.nl logo
Designpro.nl

Stel uw vraag

Webwinkel bouwen

Contact opnemen
Liever gewoon bellen?
Contactformulier
Relevante blog(s)

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 25 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2021 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro