slideshow cover gray slideshow cover gray
Filters

Portfolio

Websites, webshops, online marketing, social media projecten en nog veel meer.

Bekijk onze projecten!

Gasolec

Ik ben via Google bij Designpro terechtgekomen. Wat direct aansprak was de professionele uitstraling. Na het eerste contact ben ik de samenwerking aangegaan met Designpro, de medewerkers van Designpro denken graag met je mee en ik ben zeer te spreken over de service die Designpro verleent. Er wordt snel geschakeld en mijn wensen worden snel en goed opgepakt. Wat ik ook echt handig vind, is het systeembeheer, de content vullen kan ik zelf waardoor ik niet telkens contact op hoef te nemen met de websitebouwer. Designpro krijgt van mij een dik verdiende 9.

Van Beelen Group

Goodsack Gin

Designmeubels

Veerdienst Schoonhoven

Wij zijn bij Designpro terecht gekomen omdat wij een lokaal bedrijf zochten met kennis van het inrichten van websites.

Onze opdracht voor Designpro was om een website te bouwen, die modern en slank was. Dat wil zeggen met adequate informatie maar zonder overbodige ballast. Dat is prima gelukt. De website is overzichtelijk en door ons, als relatieve leken, makkelijk te beheren.

De samenwerking met Designpro is prima; de lijntjes zijn kort en er is persoonlijke aandacht over en weer.

Wij bevelen Designpro van harte aan.

Groeneveld riooltechniek

Onze website is ontworpen en gerealiseerd door Designpro, de keuze om ook online marketing bij Designpro onder te brengen was snel gemaakt. In onze branche hebben we naam gemaakt, ons doel is dan ook om onze naamsbekendheid in tact te houden. Daarnaast willen we ook goed gevonden worden door particulieren.

Na een start met lager resultaat kunnen we zeggen dat het de goede kant op gaat en we gevonden worden! Designpro heeft zich vanaf dag 1 ingezet voor ons en daar zijn we dan ook heel blij mee. De samenwerking vinden wij nu heel goed tot bijna perfect te noemen. Het valt ons op dat degene die ons bezoekt heel goed bekend is met de materie, en de dienst verleent op uiterst gepaste wijze. Acties die besproken zijn, worden meteen ondernomen en doorgezet. Ga zo door! - ​​​​​​Onder druk de Beste!

Anton de Gilde Tuinen

Gevelherstel Groep

G&P Afbouw

We zijn al enkele jaren klant bij Designpro, kortgeleden hebben we besloten om een nieuwe website te laten bouwen. Uiteraard kozen we weer voor Designpro. Het persoonlijke contact en de bezoeken op locatie vinden we ook heel prettig, Designpro is altijd direct en to-the-point. Jullie expertise hebben we daarom ook volledig gebruikt tijdens het realiseren van onze website. Voor het beheermenu heb je wel enige kennis nodig, maar gelukkig is de helpdesk snel en gemakkelijk bereikbaar.

Roelofs Food Centre

Jan Van Gent

Meubelhuis comfort

Tuls Meubel Design

Ik ben via een kennis van mij, die al eerder een website heeft laten maken door Designpro, bij hen terecht gekomen. Deze ziet er erg netjes en professioneel uit. Ik ben zelf ooit eens begonnen met een WordPress website, maar hier had ik weinig mogelijkheden om mijn producten op een overzichtelijke manier te tonen. Na een eerste gesprek met Designpro, was ik erg enthousiast over de mogelijkheden van een nieuwe website en vond ik het daarnaast ook een prettig gesprek.

Via mijn website wil ik mijn (potentiële) klanten laten zien welke producten ik aanbied en wat de bijbehorende kosten zijn. Ik ben geen webshop, want ik maak alle producten echt op maat. Zo is het idee ontstaan om aan elke product een offerteformulier te koppelen, zodat klanten het product op maat kunnen aanvragen. Daarnaast ben ik erg actief op Social Media en dan met name Instagram. Ik vind het dus belangrijk dat deze zogenoemde feed ook op mijn website duidelijk naar voren komt, zodat de klant hiernaar door kan klikken. Het doel is dus meer verkeer naar mijn website en meer (potentiële) klanten die een offerte aanvragen.

Mijn eisen voor een nieuwe website waren: strakke vormgeving, met rustige kleuren. Een duidelijk menu waar klanten makkelijk door kunnen klikken naar de verschillende meubels. Een link naar mijn Social Media kanalen en contactgegevens.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik had wel verwacht dat er meer klanten via het contact- of offerteformulier contact op zouden nemen. Ik wordt wel vaker gebeld, dan vraag ik ook hoe de klant mij gevonden heeft en geeft dan aan dat dit via de website is. Het blijkt dus dat een klant liever persoonlijk contact heeft. De website wordt dus vooral gebruikt als portfolio, klanten geven namelijk aan welk meubel ze gezien hebben dat ze mooi vinden en welke ze dan bij mij willen bestellen. Ik zie ook dat veel bezoeker via Social Media naar mijn website gaan.

De samenwering ervaar ik als zeer goed. Kleine aanpassingen zijn snel mogelijk en als ik andere dingen aangepast wil hebben (bijvoorbeeld inzoomen op foto's) dan wordt er goed meegedacht. Als ik vragen heb over mijn mail o.i.d. dan kan ik contact opnemen met de helpdesk en word ik direct geholpen.

Ik geef Designpro een 9

Pallets.nl

Scaffolding Training Europe - STE

De Sleutel

Wij hebben voor Designpro gekozen op aanraden van mijn broer, daar zijn wij zeer tevreden mee. De oude website voldeed niet meer en was eigenlijk een beetje krakkemikkig. We zochten een nieuwe frisse website. 
Dat is goed gelukt! De website is nu heel mooi en fris, en ziet er goed uit. Zelf hadden we dit niet zo kunnen bedenken. De samenwerking verliep goed. Het ontwerp was snel gemaakt en onze aanpassingen werden snel doorgevoerd. Dat dit zo vlot verliep draagt extra bij aan ons tevreden gevoel. Wij geven Designpro dan ook een 8!

Tensen 2 Wielers

Wij hebben Designpro gekozen nadat die bij een onderzoek waarbij wij diversen leveranciers beoordeeld hebben voor ons er als beste uit kwam. Dit komt door de no nonsens aanpak die Johan hierin gebruikt en die spreekt ons enorm aan. Ten eerst wilde wij een nieuwe website en afgelopen jaar is er een webshop module aan gekoppeld. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en krijgen die feedback ook wachten nu nog op een beoordeling die we hebben laten uitvoeren hoe wij ons profileren naar klanten.

De samenwerking was goed alleen kwamen we wel tot de conclusie dat we zelf beter moeten weten wat we willen daarom hebben we bij de webshop er aan onze kant ook een persoon bij gezet die beter als spanningspartner kon optreden. Toen trad de optelsom 1+1=3 op.

Het blijven trajecten waar wel af en toen met een helikopter blik naar gekeken moet worden omdat er anders een financiële ontsporing zomaar aan zit te komen.

De medewerking en communicatie en met jullie team is heel direct en daarmee plezierig en als waakhond kunnen we altijd even Johan raadplegen.

Van Kats Woerden

Veerpoort Catering

Autohuis Benschop

Wil jij ook zo'n website?

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen
Contact opnemen

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Gecertificeerd Google Partner

Gecertificeerd Google Partner

Bij Designpro zijn we trots op onze status als Google partner, een erkenning die onze toewijding...

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info
leadinfo-logo
Leadinfo Partner

Leadinfo Partner

Meer info
downloadbelco-logo
Belco Partner

Belco Partner

Meer info
mollie-logo
Mollie Partner

Mollie Partner

Meer info
microsoft365-logo
Microsoft 365 Partner

Microsoft 365 Partner

Meer info
spotler_logo
Spotler

Spotler

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 27 jaar Actief op het web
  • 3200 + Klanten gingen u voor
  • 8500 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2024 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro

Stel hier je vraag!

Of neem contact met ons op via: