slideshow cover gray slideshow cover gray

Ik ben via een kennis van mij, die al eerder een website heeft laten maken door Designpro, bij hen terecht gekomen. Deze ziet er erg netjes en professioneel uit. Ik ben zelf ooit eens begonnen met een WordPress website, maar hier had ik weinig mogelijkheden om mijn producten op een overzichtelijke manier te tonen. Na een eerste gesprek met Designpro, was ik erg enthousiast over de mogelijkheden van een nieuwe website en vond ik het daarnaast ook een prettig gesprek.

Via mijn website wil ik mijn (potentiële) klanten laten zien welke producten ik aanbied en wat de bijbehorende kosten zijn. Ik ben geen webshop, want ik maak alle producten echt op maat. Zo is het idee ontstaan om aan elke product een offerteformulier te koppelen, zodat klanten het product op maat kunnen aanvragen. Daarnaast ben ik erg actief op Social Media en dan met name Instagram. Ik vind het dus belangrijk dat deze zogenoemde feed ook op mijn website duidelijk naar voren komt, zodat de klant hiernaar door kan klikken. Het doel is dus meer verkeer naar mijn website en meer (potentiële) klanten die een offerte aanvragen.

Mijn eisen voor een nieuwe website waren: strakke vormgeving, met rustige kleuren. Een duidelijk menu waar klanten makkelijk door kunnen klikken naar de verschillende meubels. Een link naar mijn Social Media kanalen en contactgegevens.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik had wel verwacht dat er meer klanten via het contact- of offerteformulier contact op zouden nemen. Ik wordt wel vaker gebeld, dan vraag ik ook hoe de klant mij gevonden heeft en geeft dan aan dat dit via de website is. Het blijkt dus dat een klant liever persoonlijk contact heeft. De website wordt dus vooral gebruikt als portfolio, klanten geven namelijk aan welk meubel ze gezien hebben dat ze mooi vinden en welke ze dan bij mij willen bestellen. Ik zie ook dat veel bezoeker via Social Media naar mijn website gaan.

De samenwering ervaar ik als zeer goed. Kleine aanpassingen zijn snel mogelijk en als ik andere dingen aangepast wil hebben (bijvoorbeeld inzoomen op foto's) dan wordt er goed meegedacht. Als ik vragen heb over mijn mail o.i.d. dan kan ik contact opnemen met de helpdesk en word ik direct geholpen.

Ik geef Designpro een 9
Terug naar portfolio Ga terug

Webshop Tuls Meubel Design

Designpro gaat graag met haar klanten het gesprek aan om samen de wensen en eisen voor een nieuwe website te bespreken. Bij deze opdracht waren de wensen als snel duidelijk. Een professionele frisse website, waar het mogelijk is om het assortiment aan producten te tonen op de website. Hiervoor hebben wij een webshopmodule gebruikt, zodat het voor de klant gemakkelijk is om zelf nieuwe producten toe te voegen.. Elke categorie heeft een eigen pagina, waar meer informatie te vinden is en waar onderliggende productgroepen te vinden zijn. Ook is het voor de klant belangrijk dat bezoekers van de website gemakkelijk door kunnen klikken naar de verschillende Social Media kanalen. Als laatst hebben we een SEO module in de website gebouwd, waardoor deze beter vindbaar én zichtbaar is in de zoekresultaten van Google. Met de maandelijkse optimalisatie werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de klant stijgt qua positie. Met het mooie eindresultaat is Tuls Meubel Design meer dan tevreden!

Contact opnemen

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Gecertificeerd Google Partner

Gecertificeerd Google Partner

Bij Designpro zijn we trots op onze status als Google partner, een erkenning die onze toewijding...

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info
leadinfo-logo
Leadinfo Partner

Leadinfo Partner

Meer info
downloadbelco-logo
Belco Partner

Belco Partner

Meer info
mollie-logo
Mollie Partner

Mollie Partner

Meer info
microsoft365-logo
Microsoft 365 Partner

Microsoft 365 Partner

Meer info
spotler_logo
Spotler

Spotler

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 27 jaar Actief op het web
  • 3200 + Klanten gingen u voor
  • 8500 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2024 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro

Stel hier je vraag!

Of neem contact met ons op via: