slideshow cover gray slideshow cover gray

0,- In stock

Terug naar portfolio Ga terug

MGC Events

MGC Events hét adres voor outdoor games, golfsimulatoren, tafelvoetbal en zelfs voor een rustmomentje tijdens beurzen en evenementen. MGC Events is een label van Mobile Golf Course en Kickerprofs is daar in 2014 bijgekomen. Zo is de website van MGC Events ontstaan, 1 adres met informatie en mogelijkheden voor de outdoor games en diverse diensten.

Webshop van MGC Events

Vanuit de klant kregen we de vraag een webshop te realiseren waar niet alleen gekocht kan worden, maar ook direct de mogelijkheid om offertes aan te vragen. Daarnaast was het voor onze klant van belang de bezoekers goed te informeren over de verschillende diensten en outdoor games. Met de basis kleuren blauw en groen zijn we aan de slag gegaan en zo is er een verfrissend ontwerp ontstaan.

Resultaat MGCevents.nl

Het eindresultaat mag er zijn. Dankzij het gebruik van de frisse kleuren blauw en groen scroll je met plezier door de webshop heen. Dankzij de heldere informatie krijg je als bezoeker een duidelijk beeld van de mogelijkheden. En wanneer je wilt kun je direct al online je kaartjes bestellen voor de outdoor games. Wil je liever eerst de prijzen weten of de extra mogelijkheden? Dan vraag je eenvoudig en snel je offerte aan!

case

Website, SEO, Webshop

Nog even verder kijken?

Bekijk de volgende projecten

Groeneveld riooltechniek

Onze website is ontworpen en gerealiseerd door Designpro, de keuze om ook online marketing bij Designpro onder te brengen was snel gemaakt. In onze branche hebben we naam gemaakt, ons doel is dan ook om onze naamsbekendheid in tact te houden. Daarnaast willen we ook goed gevonden worden door particulieren.

Na een start met lager resultaat kunnen we zeggen dat het de goede kant op gaat en we gevonden worden! Designpro heeft zich vanaf dag 1 ingezet voor ons en daar zijn we dan ook heel blij mee. De samenwerking vinden wij nu heel goed tot bijna perfect te noemen. Het valt ons op dat degene die ons bezoekt heel goed bekend is met de materie, en de dienst verleent op uiterst gepaste wijze. Acties die besproken zijn, worden meteen ondernomen en doorgezet. Ga zo door! - ​​​​​​Onder druk de Beste!

Contact opnemen

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 25 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2021 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro