slideshow cover gray slideshow cover gray

0,- In stock

Terug naar portfolio Ga terug

Otentik Sunshade, slimme oplossing voor het buiten leven

Otentik Sunshade is in 2011 een revolutie in het buitenplezier gestart met het ontwerpen en ontwikkelen van strandtenten. En niet zomaar een strandtent, maar strandtenten die beschermen tegen schadelijke UV-stralen en milieuvriendelijk zijn! Wil je met 2, 4 of zelfs 7 personen tegelijk in de schaduw zitten? Dat kan! De Otentik Sunshade Standtenten zijn verkrijgbaar in meerdere maten, zo is er altijd één die bij je wensen past. We horen je bijna denken: ze zijn vast lastig op te zetten? Dan kent u de strandtenten van Otentik Sunshade nog niet! Ze zijn al volledig gemonteerd, je hoeft alleen maar de ankers met zand te vullen en de ondersteunende palen op te klappen. De strandtent staat binnen een paar minuten! De strandtent wordt geleverd in een smalle draagtas en weegt nog geen 2kg, gooi het over je schouder en je strandavontuur kan beginnen!

“The original Sunshade” verdient een uniek ontwerp!

Na het ontwikkelen van de perfecte strandtent was vorig jaar de tijd gekomen voor de webshop. Dé ideale plek om te verkopen in heel Europa en te informeren over de producten. En daar kwamen wij, Designpro, in beeld! De opdracht voor de nieuwe webshop werd in het voorjaar van 2019 bij ons neergelegd, en vol passie zijn wij met de wensen van de klant aan de slag gegaan. Het realiseren van een webshop in twee talen met een uniek ontwerp passend bij de origineel ontworpen producten van Otentik.

Altijd een plekje in de schaduw met je eigen strandtent van Otentik Sunshade

Het realiseren van de webshop was voor ons een feestje. Tijdens het gehele proces waanden we ons in zomerse sferen! Het genieten van het buitenleven staat centraal in het ontwerp en dat zie je in elke foto terug! De producten van Otentik komen helemaal tot zijn recht in deze frisse en moderne webshop. Tijdens het realiseren van de webshop hebben we onszelf de vraag gesteld: hoe ziet onze ideale dag aan het strand eruit? Het antwoord is simpel: zorgeloos genieten, zonder te verbranden met een Otentik Sunshade. Zo simpel als ons antwoord is zo simpel moet je ook de producten kunnen bestellen, en daar zijn we in geslaagd! Bestel gemakkelijk en snel je strandtent online. Wij hebben al een strandtent in huis, jij ook?

case

Website, SEO, Webshop

Otentik Sunshade

Ik koos Designpro als mijn partner voor de webshop van Otentik vanwege mijn eerdere ervaringen met dit team. Eerder liet ik een andere website door hen maken. In eerste instantie had ik twee eisen voor mijn webpartner:

  • Korte en heldere communicatie
  • Mogelijkheid om zelf de website (deels) te beheren

Beiden vond ik bij Designpro. Ik heb direct contact met Jasper, Rutger en Emie voor specifieke vragen. Ook heb ik 3 keer per jaar contact met de vertegenwoordiger Johan. Op deze manier heb ik altijd snel de informatie die ik zoek.

Het beheersysteem: Dynacontent, biedt mij inderdaad de mogelijkheid achter de schermen zelf mijn website en webshop te beheren. 

Verder vind ik het prettig dat Designpro een kleine maar professionele onderneming is.

Ik ben tevreden met de uitwerking van de website én webshop en ben ook blij met de resultaten die afgelopen seizoen zijn behaald op gebied van SEO. 
Tijdens de oplevering van het ontwerp bleek echter dat er extra modules noodzakelijk waren om al mijn gewenste functionaliteiten op te kunnen nemen. Dit zorgde voor meerwerk en extra kosten. Uiteindelijk ben ik erg blij met het resultaat! 

In het kort omschrijf ik de service en resultaten als erg goed: werkt correct, gebruiksvriendelijk en prijstechnisch prima. Designpro krijgt van mij een 8.5!
 

Nog even verder kijken?

Bekijk de volgende projecten

Contact opnemen

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info
leadinfo-logo
Leadinfo Partner

Leadinfo Partner

Meer info
downloadbelco-logo
Belco Partner

Belco Partner

Meer info
mollie-logo
Mollie Partner

Mollie Partner

Meer info
microsoft365-logo
Microsoft 365 Partner

Microsoft 365 Partner

Meer info
spotler_logo
Spotler

Spotler

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 25 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2023 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro

Stel hier je vraag!

Of neem contact met ons op via: