slideshow cover gray slideshow cover gray

Wij hebben Designpro gekozen nadat die bij een onderzoek waarbij wij diversen leveranciers beoordeeld hebben voor ons er als beste uit kwam. Dit komt door de no nonsens aanpak die Johan hierin gebruikt en die spreekt ons enorm aan. Ten eerst wilde wij een nieuwe website en afgelopen jaar is er een webshop module aan gekoppeld. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en krijgen die feedback ook wachten nu nog op een beoordeling die we hebben laten uitvoeren hoe wij ons profileren naar klanten.

De samenwerking was goed alleen kwamen we wel tot de conclusie dat we zelf beter moeten weten wat we willen daarom hebben we bij de webshop er aan onze kant ook een persoon bij gezet die beter als spanningspartner kon optreden. Toen trad de optelsom 1+1=3 op.

Het blijven trajecten waar wel af en toen met een helikopter blik naar gekeken moet worden omdat er anders een financiële ontsporing zomaar aan zit te komen.

De medewerking en communicatie en met jullie team is heel direct en daarmee plezierig en als waakhond kunnen we altijd even Johan raadplegen.

Terug naar portfolio Ga terug

Tensen 2 Wielers van showroom tot online platform

Tensen 2Wielers heeft een showroom met velen (motor)scooters in ’s Gravenzande. Hier vind je nieuwe en tweedehands motorscooters. Ook kun je bij Tensen 2Wielers terecht voor scooteronderdelen, onderhoud en reparatie. Daarbij is Tensen 2Wielers officieel dealer van verschillende merken, dit in combinatie met de ervaren monteurs en scooterfanatiekelingen is dit het ideale recept voor een gedegen motorscooterwinkel en -service.

Tensen 2Wielers zoekt een online platform

Naast de lokale markt voor motorscooters wil Tensen 2Wielers een groter gebied voorzien van service, scooters en onderdelen. Zij vroegen dan ook om een website met verschillende onderdelen: website, webshop en blog. Een compleet online platform dus.

Tensen 2Wielers input naar resultaat

Designpro gaat graag met haar klanten het gesprek aan om samen de wensen en eisen voor een nieuwe website te bespreken. Bij deze opdracht waren de wensen als snel duidelijk. Het vernieuwen van de oude website en een professionele frisse website, waar het mogelijk is om de verschillende diensten en producten op de website te tonen. Elke dienst heeft een eigen pagina, waar meer informatie te vinden is. Daarnaast is er een SEO module toegevoegd aan de website, hierdoor is de website beter vindbaar én zichtbaar in de zoekresultaten van Google. Het team van Designpro voert diverse online Marketing werkzaamheden uit, om de resultaten te optimaliseren waardoor de klant een steeds betere positie in de zoekresultaten krijgt.

Contact opnemen

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Gecertificeerd Google Partner

Gecertificeerd Google Partner

Bij Designpro zijn we trots op onze status als Google partner, een erkenning die onze toewijding...

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info
leadinfo-logo
Leadinfo Partner

Leadinfo Partner

Meer info
downloadbelco-logo
Belco Partner

Belco Partner

Meer info
mollie-logo
Mollie Partner

Mollie Partner

Meer info
microsoft365-logo
Microsoft 365 Partner

Microsoft 365 Partner

Meer info
spotler_logo
Spotler

Spotler

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 27 jaar Actief op het web
  • 3200 + Klanten gingen u voor
  • 8500 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2024 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro

Stel hier je vraag!

Of neem contact met ons op via: