slideshow cover gray slideshow cover gray

Er bestond al wel een oude website, of eigenlijk slechts een onderdeel van een portal, voor onze mooie camping in Noorwegen. Dit voldeed natuurlijk niet aan onze wensen. We wilden hiervoor dan ook graag een eigen website hebben. Op advies van een bevriende collega kwamen wij bij Designpro uit voor de realisatie van deze website. 

Het ontwerp is gebaseerd op een ontwerp van een andere kennis van mij, deze is goed overgenomen en aangevuld waar nodig door Jasper van Designpro. We hebben dan ook veel direct contact gehad met deze Front-end developer, wat leidde tot het huidige resultaat. Onze complimenten over het resultaat. Wij zijn 100% blij! Een 9 is dan ook minimaal ons cijfer.

Terug naar portfolio Ga terug

Nautesund Camping 

Als je Noorwegen al eens hebt bezocht, weet je hoe mooi het er is. Ook als je er nog nooit bent geweest, ken je de foto’s van de natuur en mooie fjorden in het hoge noorden. Camping Nautesund is gelegen in een typisch Noorse omgeving. Geniet van de natuur en kom helemaal tot rust. Of je dit doet in je eigen tent, een houten cabine of kiosk, je bent van harte welkom op dit mooie en bijzondere plekje!

De website van Nautesund in de maak

Paul, de eigenaar van deze camping zocht een webdeveloper voor het maken van een passende website. Zijn huidige webdeveloper voldeed niet aan zijn wensen.
Een vriendin van Nautesund (eigenaar Goodsack Gin) raadde ons team aan: de rest is geschiedenis. Het team van Designpro kreeg een hoop voorbeelden, zowel van dingen die Paul wél mooi vond als dingen die hij liever niet terugzag in zijn eigen website.
Verder luidde de opdracht: een website waarop de mogelijke accommodaties, prijzen en faciliteiten in 3 talen worden getoond.
Vanuit de toegestuurde voorbeelden zijn onze Front- end Developer Jasper en Paul samen in gesprek gegaan. Op deze manier werd de opdracht steeds concreter. 

Online voorproefje van het mooie Nautesund

Door de juiste vragen te stellen, voorbeelden te maken en de feedback mee te nemen, ontstond in de loop der tijd een moderne website die de sfeer op de camping zo goed mogelijk overbrengt op mobiel en desktop. De rood-oranje kleuren geven de website een warm gevoel. De drie aanwezige talen (Noors, Engels en Duits) zijn makkelijk te vinden en herkenbaar door de vlagicoontjes.

Ben jij nieuwsgierig naar het eindresultaat? Of gewoon heel benieuwd naar de Noorse plekje? Neem dan een kijkje op de website.
 

Contact opnemen

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info
leadinfo-logo
Leadinfo Partner

Leadinfo Partner

Meer info
downloadbelco-logo
Belco Partner

Belco Partner

Meer info
mollie-logo
Mollie Partner

Mollie Partner

Meer info
microsoft365-logo
Microsoft 365 Partner

Microsoft 365 Partner

Meer info
spotler_logo
Spotler

Spotler

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 25 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2023 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro

Stel hier je vraag!

Of neem contact met ons op via: