slideshow cover gray slideshow cover gray
Terug naar portfolio Ga terug

Heite Interieurbouw, ijzersterk duo van ontwerp tot realisatie!

Interieur en maatwerk, dat is onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Ieder mens is uniek en zo ook de wensen voor een nieuw interieur. Bij Heite Interieurbouw begrijpen ze dit als geen ander, en daar spelen ze perfect op in. Al het denkbare maatwerk op interieurgebied vervaardigen zij voor de zakelijke en particuliere markt. Ze gaan geen interieur uitdaging uit de weg! Van keukens tot badkamermeubilair en van kasten tot haardmeubels, ze maken jouw interieurdromen waar! Ook gaan ze graag aan de slag voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om een restaurant, hotel, winkel of kantoor ze realiseren een inrichting die perfect aansluit bij het bedrijf. De kracht achter Heite Interieurbouw is het ijzersterke duo Heite en Ester Hendriks. Dagelijks werken zij samen met een team meubelmakers om meubelmaatwerk te ontwerpen en te realiseren. Zodat jij en ik daar nog jaren van kunnen genieten!

De kracht van Designpro: het ontwerpen en realiseren van de website voor Heite Interieurbouw

In het najaar van 2018 vonden de eerste gesprekken plaats tussen Designpro en Heite Interieurbouw. Zij waren op zoek naar een nieuwe partner voor het realiseren van een nieuwe website. En die partner zijn wij, Designpro! Direct zijn we aan de slag gegaan met de wensen en de al reeds bestaande huisstijl van Heite en Ester, en vertaald in een uniek ontwerp. De kleuren groen en grijs staan centraal in het ontwerp en met zorg is het lettertype erbij uitgezocht. Nog voor het einde van 2018 kregen we groen licht om het ontwerp om te gaan bouwen naar een werkende website. Zoals zij met passie bouwen aan interieurs bouwen wij met liefde websites!

Hoera de website is live en staat als een huis!

De beleving van de website staat als een huis en sluit perfect aan bij hetgeen waar het bedrijf voor staat. Een uniek bedrijf waar creativiteit, maatwerk en hoge kwaliteit centraal staat. En dat zie je terug in de website! Wij hebben het online visitekaartje gecreëerd waar onze klant om gevraagd heeft. Dankzij het overzichtelijke menu vind je direct wat je zoekt. En bij het zien van de fotografie weten we zeker dat jij net zo enthousiast wordt als wij zijn! Welke pagina je ook bezoekt, het is een feestje om naar te kijken. Heb je nog geen inspiratie voor je nieuwe interieur? Bekijk dan snel de pagina projecten en de ideeën stromen binnen. En met het invullen van 1 formulier vraag je direct een offerte aan of maak je een afspraak. Je nieuwe interieur is dichterbij dan je denkt!

Contact opnemen

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info
leadinfo-logo
Leadinfo Partner

Leadinfo Partner

Meer info
downloadbelco-logo
Belco Partner

Belco Partner

Meer info
mollie-logo
Mollie Partner

Mollie Partner

Meer info
microsoft365-logo
Microsoft 365 Partner

Microsoft 365 Partner

Meer info
spotler_logo
Spotler

Spotler

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 25 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2023 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro

Stel hier je vraag!

Of neem contact met ons op via: