Website

Website laten maken

Wij bouwen niet zomaar een website, maar vertalen jouw visie in maatwerk.
Klaar om te starten? 

Video website laten bouwen

Waarom een maatwerk website?

Klanten beslissen binnen enkele seconden: blijf ik of klik ik weg? Daarom is een website die zowel mooi als functioneel is onmisbaar. Zie het als een slimme investering in je merk, een stap naar een succesvolle toekomst.

Klinkt dit als iets voor jou? Laten we de mogelijkheden bespreken tijdens een bakje koffie. Samen bouwen we een website die perfect aansluit bij wat je nodig hebt.

Plan GRATIS adviesgesprekContact opnemen

Ons portfolio

Alle projecten
Alles bekijken
Bedrijfswebsite
Bedrijfswebsite laten maken

Bedrijfswebsite

We zijn zeer ervaren in het ontwikkelen van bedrijfswebsites. Voor ons staat centraal dat de boodschap helder, vernieuwend en actiegericht is. En natuurlijk denken we ook aan de marketeer achter de schermen. Met ons gebruiksvriendelijke DynaContent plaats en wijzig je content moeiteloos.

Recruitmentwebsite
Recruitmentwebsite laten maken

Recruitmentwebsite

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van recruitmentwebsites die kandidaten aantrekken en overtuigen. Onze sites zijn ontworpen om duidelijk, innovatief en gericht op actie te zijn, perfect afgestemd op de behoeften van HR-professionals. Met ons DynaContent pas je vacatures en content moeiteloos aan, voor een perfecte beheerervaring.

Brandingwebsite
Branding laten maken

Brandingwebsite

We bouwen brandingwebsites die jouw merk laten schitteren en je publiek boeien. Elk ontwerp is uniek, mooi en gericht op actie, zodat jouw merkverhaal krachtig overkomt. En met ons makkelijke DynaContent pas je jouw site snel aan, houd je je merk fris en aantrekkelijk.

Onze aanpak

Voordat we samen aan de slag gaan om jouw perfecte website te realiseren, is het belangrijk om het proces te begrijpen. Hieronder vind je een overzicht van de stappen die we zullen doorlopen, van de eerste kennismaking tot aan de livegang van jouw nieuwe website. Laten we samen deze spannende reis beginnen!

  • 1. Kennismaken

  • 2. Ontwerpen

  • 3. Bouwen

  • 4. Content vullen

  • 5. Livegang

Door deze gestructureerde aanpak zorgen we ervoor dat jouw project soepel verloopt en dat het eindresultaat precies is wat je voor ogen had.

Verschillende content management systemen 

We maken gebruik van WordPress, PrestaShop en ons eigen cms DynaContent, afhankelijk van wat jij nodig hebt. DynaContent is goed voor snel contentbeheer, WordPress is super veelzijdig, en PrestaShop is perfect voor webshops. Zo kies je het systeem dat het beste bij jouw project past.

achtergrond donker blok
achtergrond responsive bottom

Toe aan een nieuwe of vernieuwde website?

Bij ons kun je terecht voor zowel een volledig nieuwe website als voor het vernieuwen van je bestaande site. Jouw groei is onze prioriteit, en we doen er alles aan om jouw bedrijf online te laten opvallen.

Of je nu kiest voor een frisse start met een nieuwe site of een update om je huidige website een boost te geven, ons team staat klaar om je verder te helpen. Laten we samen iets geweldigs creëren! Kom langs voor een kop koffie, dan bespreken we hoe we jouw plannen kunnen realiseren.

Vernieuwde website laten maken?
achtergrond groot
kennis-maken-met-designpro
contactform achtergrond
achtergrond responsive bottom

Klanten die je voor gingen

Magazijnwagens logo
Verfcompleet logo
van Kats Machines logo
Mampaey logo
Pallets logo
Groeneveld riooltechniek logo
Logo Vermeij Verpakkingsmateriaal
Logo Autohuis Benschop
Logo Van Beelen Group BV
Logo Vagnetics
Logo SIN.
Logo M. Mulder
Gasolec logo
HSOS logo
Tuls Meubel design logo
Kruit installatiebedrijf Kogo
De Gulden Krakeling logo
Lunchtijd logo
Vidomax logo
Trofi Pack logo

Zoeken

Doorzoek onze website

sidemenu achtergrond
contactbg1 contactbg2