Advies

Uw concept met ons advies

Uw concept met ons advies

Designpro is hét internetbureau dat bedrijven online verder helpt. Samen met onze klanten bepalen wij het ontwerp van de webshop of website. Een website vraagt meer dan alleen een mooi jasje. Onze adviseurs nemen uitgebreid de tijd om uw online doelstellingen te bespreken. Wat gebruikers willen is hierbij ons uitgangspunt. Samen ontwikkelen we de richtlijnen voor een gebruiks- en klantvriendelijke website, zodat de gebruikers een positieve online ervaring opdoen.

Uw doelstellingen vertalen

Uw doelstellingen vertalen

Tijdens advies stellen wij centraal welke rol internet vervult bij het realiseren van de doelstellingen van uw bedrijf. De plannen op termijn staan hierbij centraal. Door middel van een kennismakingsgesprek stellen wij samen het internetplan op. Nauwkeurig vertalen wij uw boodschap naar het web door een goed ontworpen website te ontwikkelen.

Ook na livegang passend advies

Ook na livegang passend advies

Vanaf de ontwerpfase tot realisatie denken wij actief met u mee om uw doelstellingen te behalen en de boodschap over te brengen die u wenst. Ook na de realisatie kunt u van onze adviseurs verwachten dat zij u blijven adviseren over de doelgerichte resultaten van uw online strategie. Alle vormen van marketing die wij aanbieding nemen wij hierbij in overweging.

Voldoen aan verwachtingen

Voldoen aan verwachtingen

De aanwezigheid van uw bedrijf op het internet bestaat uit meer dan alleen een website. Social media, mobiele apparaten, e-marketing en web applicaties zijn belangrijke communicatiemiddelen om uw klanten te bereiken.  Deze moeten gevonden worden door zoekmachines en voldoen aan de verwachtingen van gebruikers. Wilt u meer weten over advies, onze werkwijze of de kosten? Neem dan telefonisch contact op of vul het formulier in voor een vrijblijvend gesprek.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het uitdenken en uitvoeren van technische projecten kunnen wij u van dienst zijn met:

  • Analyse
  • Advies
  • Realisatie
  • Beheer

Advies aanvragen

Bekijk al onze Diensten

Recent opgeleverde websites

Bekijk ons volledig portfolio

Een impressie van ons werk

Al vele jaren maken wij mooie websites en webwinkels voor het midden en klein bedrijf en onderscheiden ons door creatief maatwerk en gebruiksvriendelijke websites.

Bekijk ons meest recente werk

Social media van Designpro

Last Footer van Designpro

Uw partner in advertenties Wij zijn een erkend leerbedrijf

Copyright © Designpro.nl 1996 - 2017 Alle rechten voorbehouden

Doorzoek de website

Stel uw vraag