Mobiele website

Nieuws!

Als Google Partner kunnen wij u mededelen dat Google met een ingrijpende verandering komt! Vanaf 21 april 2015 laat Google alle niet responsive websites zakken in de ranking. Is uw website nog niet goed zichtbaar op een tablet of mobiele telefoon? Dan zal Google helaas minder bezoekers naar uw website doorsturen. Heeft u nog geen responsive website? Voorkom dat dit grote impact gaat hebben op uw website en maak een afspraak met Designpro. Wij maken uw website mobielvriendelijk en zorgen ervoor dat deze op elk apparaat goed weergegeven wordt.

Maak het uw klanten zo gemakkelijk mogelijk en voorkom dat Google uw website niet goed keurt.

Sinds 2015 is er een nieuwe techniek: Responsive webdesign (dit is de nieuwe versie van mobiel bereikbaar)

 

Optimalisatie voor de mobiele gebruiker

Optimalisatie voor de mobiele gebruiker

Steeds meer consumenten en zakelijke gebruikers zijn in het bezit van iPhones, Android telefoons en Blackberrys. Uw doelgroep is altijd mobiel. Speel hier op in door op een specifieke locatie informatie te verspreiden. Is uw website up to date genoeg voor mobiel gebruik? Internetbureau Designpro zorgt ervoor dat uw website het aankan.

Geoptimaliseerd voor klein scherm

Geoptimaliseerd voor klein scherm

Het verschil tussen een mobiele website en een “normale” website is dat een mobiele website is geoptimaliseerd voor het gebruik op een klein scherm, bijvoorbeeld van een smartphone. De meeste websites zijn ook te tonen via de browser bij de meeste smartphones echter is dit veel bewerkelijker en minder gebruiksvriendelijk.

Mobiele websites en webservices

Mobiele websites en webservices

Internetbureau Designpro bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt mobiele websites en webservices die geschikt zijn voor uiteenlopende toestellen en mobiele webbrowsers. Wij zorgen voor een perfect werkende mobiele website geheel naar uw wensen. Een mobiele website vormt de meest toegankelijke manier om uw mobiele bezoeker te bedienen.

Mobiele applicaties en apps

Mobiele applicaties en apps

Een stap verder dan mobiele websites zijn de mobiele applicaties en/of apps. Met zowel een mobiele applicatie en een mobiele website bedient u op verschillende manieren uw bezoekers. Denk daarbij aan Android en iPhone apps.

 

 

Bekijk al onze Diensten

Recent opgeleverde websites

Bekijk ons volledig portfolio

Een impressie van ons werk

Al vele jaren maken wij mooie websites en webwinkels voor het midden en klein bedrijf en onderscheiden ons door creatief maatwerk en gebruiksvriendelijke websites.

Bekijk ons meest recente werk

Social media van Designpro

Last Footer van Designpro

Uw partner in advertenties Wij zijn een erkend leerbedrijf

Copyright © Designpro.nl 1996 - 2017 Alle rechten voorbehouden

Doorzoek de website

Stel uw vraag