Webwinkel

Zoekmachine vriendelijke webwinkels

Internetbureau Designpro ontwerpt en bouwt gebruiksvriendelijke webshops. Kies net als andere ondernemers voor een webshop ontwikkeld door Designpro.
Maar nu nog bezoekers naar uw website krijgen, en ervoor zorgen dat dit ook bezoekers zijn die op zoek zijn naar uw producten. De webwinkels die wij voor onze klanten bouwen zijn zeer zoekmachine vriendelijk. Het is dan ook de basis waaruit wij uw webwinkel zullen gaan bouwen.

Betalings mogelijkheden webwinkel

Betalingsmogelijkheden webwinkel

Wij bouwen voor onze klanten vaak iDEAL en PayPal in de webwinkel. Uiteraard kan op aanvraag ook overige betalingsmogelijkheden worden ingebouwd.

Google shopping en Beslist xml feed

Wilt u graag dat uw webwinkel ook een Google / Beslist shopping xml feed krijgt dan bouwen wij deze graag voor u in. Of bent u nog niet op de hoogte wat een Google / Beslist shopping xml feed inhoudt? Het team van Internetbureau Designpro staat u graag te woord om u de vele voordelen te laten zien.

Ook een slimme webwinkel?

Ook een slimme webwinkel?

Als uw webshop voor de bezoekers makkelijk is, waarom dan niet ook voor uzelf? Internetbureau Designpro bouwt al meer dan 15 jaar webshops die gemakkelijk te onderhouden zijn. Wij weten wat u nodig heeft om uw webshops effectief te voeren. Daarnaast kunnen we u met onze jarenlange ervaring ook uitstekend adviseren over hoe u uw webshop verder kunt ontwikkelen.

Kortom: Een webshop die snel en vlekkeloos werkt en waar klanten graag terugkomen.

Internetbureau Designpro en biedt uw klanten:

  • Gemak en service
  • Anders dan andere
  • Webwinkel functie op maat
  • Eenvoudige navigatie
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Veilig en beschermd
  • Interactief

Bekijk al onze Diensten

Recent opgeleverde websites

Bekijk ons volledig portfolio

Een impressie van ons werk

Al vele jaren maken wij mooie websites en webwinkels voor het midden en klein bedrijf en onderscheiden ons door creatief maatwerk en gebruiksvriendelijke websites.

Bekijk ons meest recente werk

Social media van Designpro

Last Footer van Designpro

Uw partner in advertenties Wij zijn een erkend leerbedrijf

Copyright © Designpro.nl 1996 - 2017 Alle rechten voorbehouden

Doorzoek de website

Stel uw vraag