slideshow cover gray slideshow cover gray
Tekst [maatwerk]

Maatwerk: een website voor jou

Een website die 100% aan jouw wensen voldoet? Voorzien van speciaal voor jouw bedrijf ontworpen tools of plug-ins? Laat Designpro dan jouw website op maat maken.

Designpro maakt alle mogelijke websites, webshops en de daar bijhorende technische mogelijkheden. Nu is elk ontwerp, van alle websites die wij maken, uniek en op maat gemaakt voor jou en jouw bedrijf. Maar als we het hebben over maatwerk, dan hebben we het over speciaal ingebouwde stukken techniek.

Elk bedrijf is anders en uniek. En dus vraag jij als bruidsboeket bloemist om andere stukken techniek in jouw website dan een nationale restaurantketen. De een wil een tool waarmee klanten online hun boeket samen kunnen stellen, waar de ander één website met een reserveringssysteem voor alle locaties wil.

Welk maatwerk wil jij?

Geleverd maatwerk door Designpro

Eerder maakten wij een website op maat voor Villa Vakantiewoningen. Niet alleen bouwden wij unieke villa-filters in voor deze website. Maar ook moest het mogelijk zijn om een villa direct op de site te boeken. Daarbij is het uiteraard van belang dat villa’s kunnen worden gemarkeerd als bezet op specifieke dagen.

Bekijk voor meer voorbeelden ons portfolio, hier zie je enkele websites die wij eerder mochten ontwerpen en bouwen. 
Je vindt hier ook een hoop maatwerk elementen in terug. Zo kun je bij Tapijtnodig een trapconfigurator vinden, hiermee kun je online een trapbekleding voor jouw trap bestellen: kies merk, model, kleur, type trap en meer. Zo weet je snel wat een nieuwe trapbekleding kost! 
Bij Vermeij vind je de Dozenzoeker. Deze webshop heeft 4miljoen dozen op voorraad en dus is een tool om de juiste doos te vinden wel zo praktisch!

Maatwerk voor jouw online wensen

Specifieke maatwerk eisen en wensen kunnen wij realiseren voor alle websites of shops. Daar onze Back-end Developers werken met ons eigen CMS, beheersysteem, is het mogelijk om vele functies toe te voegen. 
Ook wanneer jij een speciale wens hebt; iets zelf wil kunnen aanpassen waar je normaal HTML kennis voor nodig hebt of een extra functie aan jouw webshop wilt kunnen toevoegen, kan ons team dit voor jou realiseren.

Designpro.nl logo
Designpro.nl
Contact opnemen
Liever gewoon bellen?
Contactformulier
Relevante blog(s)

Aanvragen

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 24 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2020 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro