slideshow cover gray slideshow cover gray
Tekst [Plugins]

Plug-ins

Werk je al met bepaalde systemen? En wil je deze kunnen koppelen met jouw nieuwe website? Met ons CMS systeem is het mogelijk om jouw eigen Plug-ins in te laden. Wil je bijvoorbeeld jouw occasions inladen via een API koppeling? Of de foto’s van jouw Instagrampagina op jouw website tonen? Met speciale Plug-ins kunnen wij jouw website uitbreiden. 

Meer functionaliteiten op jouw website 

Onze Back-end Developers houden van uitdaging en hebben veel ervaring met het ontwikkelen van verschillende toepassingen. Wij denken mee op technisch gebied en plaatsen de benodigde koppeling binnen jouw nieuwe website en/of webshop. Hiermee geven wij jouw website meer functionaliteit. 

Website op maat 

Het beheersysteem van Designpro is uit te breiden met allerlei soorten Plug-ins. Heb je specifieke functionaliteiten nodig? Dan maken wij een website op maat. Samen gaan we om de tafel om jouw wensen en het doel in kaart te brengen. Vervolgens werken we dit uit in een functioneel plan en ontwerp. We maken gebruik van de nieuwste technieken en zorgen voor maximaal gebruiksgemak.
 

Designpro.nl logo
Designpro.nl
Contact opnemen
Liever gewoon bellen?
Contactformulier
Relevante blog(s)

Aanvragen

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 24 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2020 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro