slideshow cover gray slideshow cover gray

0,- In stock

Terug naar portfolio Ga terug

Tensen 2 Wielers van showroom tot online platform

Tensen 2Wielers heeft een showroom met velen (motor)scooters in ’s Gravenzande. Hier vind je nieuwe en tweedehands motorscooters. Ook kun je bij Tensen 2Wielers terecht voor scooteronderdelen, onderhoud en reparatie. Daarbij is Tensen 2Wielers officieel dealer van verschillende merken, dit in combinatie met de ervaren monteurs en scooterfanatiekelingen is dit het ideale recept voor een gedegen motorscooterwinkel en -service.

Tensen 2Wielers zoekt een online platform

Naast de lokale markt voor motorscooters wil Tensen 2Wielers een groter gebied voorzien van service, scooters en onderdelen. Zij vroegen dan ook om een website met verschillende onderdelen: website, webshop en blog. Een compleet online platform dus.

Tensen 2Wielers input naar resultaat

Nadat de wensen van deze motorscooterwinkel waren omgezet in een passend ontwerp, konden wij aan de slag met de realisatie van dit onlineproject.

Via de website van Tensen 2Wielers kun je de A-merk motorscooters van Piaggio, Vespa, Aprilia en Kymco online bekijken in de webshop van Tensen 2Wielers. Verder bestel je op deze websiteonderdelen zoals verlichting, uitlaten en uitrusting. Zelfs op het gebied van financiering voor een nieuwe (motor)scooter kun je hier terecht.

Neem nu een kijkje op deze veelzijdige website.

case

Webshop

Tensen 2 Wielers

Wij hebben Designpro gekozen nadat die bij een onderzoek waarbij wij diversen leveranciers beoordeeld hebben voor ons er als beste uit kwam. Dit komt door de no nonsens aanpak die Johan hierin gebruikt en die spreekt ons enorm aan. Ten eerst wilde wij een nieuwe website en afgelopen jaar is er een webshop module aan gekoppeld. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en krijgen die feedback ook wachten nu nog op een beoordeling die we hebben laten uitvoeren hoe wij ons profileren naar klanten.

De samenwerking was goed alleen kwamen we wel tot de conclusie dat we zelf beter moeten weten wat willen daarom hebben we bij de webshop er aan onze kant ook een persoon bij gezet die beter als spanningspartner kon optreden. Toen trad de optelsom 1+1=3 op.

Het blijven trajecten waar wel af en toen met een helikopter blik naar de gekeken moet worden omdat er anders een financiële ontsporing zomaar aan zit te komen.

De medewerking en communicatie en met jullie team is heel direct en daarmee plezierig en als waakhond kunnen we altijd even Johan raadplegen.

Contact opnemen

Aanvragen

Tekst Certificeringen

Verstand van wat we doen

Bekijk onze certificeringen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
designpro-is-google-partner
Google partner

Google partner

Meer info
designpro-specialist-in-bing-ads
Bing ads accredited profesional

Bing ads accredited profesional

Meer info

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 25 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2021 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro