slideshow cover gray slideshow cover gray
Tekst [Website check]

Website check:
leer jouw website beter kennen

Met de website check van Designpro leer jij snel de sterke en zwakke punten van jouwe website kennen. Hoe presteert  de website, vergeleken met andere websites op het internet? Is jouw website bijvoorbeeld snel genoeg? Maak je wel gebruik van verschillende titels of omschrijf je de pagina’s wel juist? Het team van Designpro loopt jouw website van top tot teen na. Zo bekijken we:

  • SEO
  • Mobiele vriendelijkheid
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Techniek
  • Regel & Wetgeving
  • Social Media

Je krijgt van ons per onderdeel een rapportcijfer, maar ook tips ter verbetering. We vertellen je waar nog stappen te maken zijn, zodat jij de bezoekers, verkopen en andere behaalde doelen ziet stijgen! We geven jou handvaten voor een betere positie en functioneren van jouw website. 

Na onze website check

Wil je de interessante punten uit ons rapport bespreken of wil je graag aan de slag met een van onze adviezen? Dan komen wij graag bij je langs. We gaan met jou in gesprek. Hoe pakken we dit verbeterpunt aan? Wat kan jij zelf doen en wat kan Designpro voor jou oppakken? 
Door persoonlijk bij jou langs te komen, krijgen we een goed beeld van jouw website, van jou en van het bedrijf. Dit zorgt ervoor dat we keuzes begrijpen en in kunnen zetten op punten die voor jou van belang zijn. 

Jij hebt immers de kennis van jouw markt, jij weet wie je wilt bereiken en wat het doel van jouw website moet zijn. Wij helpen jou graag dit doel te bereiken door aan te vullen waar nodig met onze kennis van de onlinemarkt. 

Vraag het Designpro

Heb je specifieke vragen over jouw website? Wil je bijvoorbeeld weten of jouw website wel goed te gebruiken is op mobiel? Wil je weten of de inhoud van jouw teksten beter kan? Je kunt al je vragen altijd stellen aan ons team! Wij kijken en denken graag met jou mee.
 

Check aanvragen

Designpro.nl logo
Designpro.nl
Contact opnemen
Website Check

De bezoekers bijven uit, waar gaat het mis? Zit er ergens een fout of heb ik niet genoeg content om opgepakt te worden?

Vraag een website health check aan en krijg van ons een oplossing waar u wat mee kunt!

Liever gewoon bellen?
Contactformulier

Aanvragen

Wat zeggen onze klanten over Designpro

Bekijk onze recensies en hun project!

shutterstock_641138056
shutterstock_1416483638
shutterstock_355428872
  • 24 jaar Actief op het web
  • 2250 + Klanten gingen u voor
  • 6200 + Websites gerealiseerd
Informatie aanvragen

© 2020 Designpro.nl | Alle rechten voorbehouden

Powered by Dynacontent, het CMS systeem van Designpro