Responsive webdesign, waarom een responsive website?

Optimale webervaring

Optimale webervaring

Wilt u graag een website die zich aanpast naar het gebruikte formaat beeldscherm van een breed scala aan apparaten? Is uw website niet goed zichtbaar op een mobiele telefoon? Kies dan voor een responsive website ontwikkeld door Designpro. Designpro is een internetbedrijf en beschikt over een team met online experts die gespecialiseerd zijn in responsive webdesign. Bij responsive webdesign streven wij naar een website die zorgt voor optimale webervaring. Of het nu gaat om een responsive website op een mobiele telefoon of een responsive website op een computer. Wanneer u kiest voor een website bij Designpro bent u te allen tijden verzekerd van responsive webdesign. Zo past uw website zich aan aan de omgeving waarin deze getoond wordt. 

Wat is responsive webdesign?

Wat is responsive webdesign?

Het aantal apparaten blijft groeien. Deze hebben allemaal hun eigen resolutie en afmetingen. Wanneer u een website heeft is het belangrijk dat deze overal goed zichtbaar is. Responsive webdesign is een van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van internet. Een responsive website maakt het namelijk mogelijk om een website in één versie te ontwikkelen die zichtbaar is in verschillende schermresoluties. Een responsive website past zich aan het formaat van het scherm aan, zonder dat er teksten of afbeeldingen verloren gaan. 

Overal toegankelijk

Overal toegankelijk

Als u een website laat maken is het belangrijk dat deze overal toegankelijk is. Met de opkomst van de diverse smartphones en andere afwijkende schermformaten is het van belang dat u kiest voor een responsive website. Of uw website nou onderweg wordt bekeken op een smartphone, of thuis op de bank op een laptop, een responsive website zorgt altijd voor effectief en optimaal gebruik van de ruimte van uw scherm. 

Site op maat voor elk apparaat 

Site op maat voor elk apparaat 

Wilt u ook gebruik maken van deze recente ontwikkeling binnen de webdesign? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken een responsive website op maat die geschikt is voor elk mobiele apparaat. 

Geef uw klanten ook mobiel een optimale ervaring en kies voor een responsive website verzorgd door Designpro. 

 

Responsive webdesign zorgt voor vele voordelen

  • Aangepast aan resoluties
  • Tekst altijd leesbaar
  • Afbeeldingen altijd goed zichtbaar
  • Te combineren met CMS
  • Geen dure apps
  • Schaalbare inhoud
  • Bij het schalen van een site transformeert een responsive website direct in de hoogte, breedte, margins en fonts.

Bekijk al onze Diensten

Recent opgeleverde websites

Bekijk ons volledig portfolio

Een impressie van ons werk

Al vele jaren maken wij mooie websites en webwinkels voor het midden en klein bedrijf en onderscheiden ons door creatief maatwerk en gebruiksvriendelijke websites.

Bekijk ons meest recente werk

Social media van Designpro

Last Footer van Designpro

Uw partner in advertenties Wij zijn een erkend leerbedrijf

Copyright © Designpro.nl 1996 - 2017 Alle rechten voorbehouden

Doorzoek de website

Stel uw vraag